torstai 3. lokakuuta 2013

Tämän vuoden viimeinen flyboard-postaus

Mainitsin aiemmin, että luvassa on videomateriaalia, jota GoPro:n kuvaajat olivat kuvaamassa flyboardauksen sm-kisoissa muutama viikko takaperin. Nyt olisi se aika kun GoPro-matskua lentämisestä on saatavilla Youtubesta. Täytyy sanoa, että melkoisia vekottimia nuo GoPro- kamerat ovat. Toimivat niin äärimmäisissä olosuhteissa, ei edes meidän Jyväsjärvemme vesi haitannut kuvaamista. Kisapäivänä nämä pienet extreme kamerat pörräsivät kauko-ohjattavina ilmassa, uiskentelivat meidän kanssa järvessä ja olivat ties minkälaisien lisäosien kanssa hoitamassa hommansa, eli tallensivat melkoisen mukavaa materiaalia tästä vauhdikkaasta vesiurheilusta. Täytyy todeta, että itseäni alkoi kutkuttamaan oman pienen GoPro-kameran hankkiminen. Muutaman kerran olen päässyt tutuilta kokeilemaan kameraa aiemmin tänä kesänä, mutta nyt kun näin kuinka monipuolisia vekottimia nämä kamerat olivat kisoissa niin voisin haluta tutustua laitteeseen paremmin itsekin. Olisi hauska nähdä mihin kaikkeen tällä kameralla rahkeet riittävät vai jäisikö pelkästään siihen klassiseen kuherruskuukauteen.

Jep se hullu, joka irvistelee I <3 FLYBOARDING - paita päällä olen minä märkänä kuin uitettu koira. Oikein tarkkasilmäiset saattavat tunnistaa minut lentämässä märkäpuku päällä, mutta ilman tarkkoja silmiä voi bongata meidän Joonan (Benry Vaz) DJ-hommissa. Videon tausta musiikin luomisesta vastaa myös herra Benry Vaz.
Nyt täytyy kuitenkin harmikseni todeta, että syksy ja kylmät ilmat ovat tulleet jäädäkseen, joten kai se on vain pakko laittaa märkäpuku jemmaan odottamaan ensi kesää. Ainakin on jotain mukavaa mitä odottaa! Enää on vain seitsemän kuukautta aikaa kun pääsee taas vesille.

Toukokuuta odotellessa!

-Marika


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3