keskiviikko 30. lokakuuta 2013

DIY MY LITTLE PONY -TAKKI

Muutaman illan nypläyksen jälkeen sain valmiiksi ihka oman ponitakin! Leikkasin vanhasta ponipaidastani kuvan ja ompelin sen omin pikku kätösin alelaarista löytämääni hemppis mokkanahka rotsiini. Tästä tuli aika hauska ja todistetusti, kahden viikon käytön aikana, kääntää kadulla ainakin lasten päät, hih. Olen suuri My Little Pony fani, joten takki on ehdottomasti tämän syksyn lempparini! Vinkiksi muille jos aiotte käsin ommella mokkanahkaan kuvaa niin käyttäkää sormustinta. Omani oli hyvässä jemmassa ompelukerhoni aikana, joten sormet olivat hyvin hellänä tämän rupeaman jälkeen. Yksinkertainen ompelu venyi pariin iltaan kun sormet sanoivat itsensä irti.






Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

-Marika

4 kommenttia:

  1. Marika niiiiin siisti takki! T: Heppatyöttö 4ever Petra :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii Petra <3 Musta tää oli niin hauska idea laittaa se takkiin kun vanha paita ei mahtunut enää päälle :D

      Poista
  2. Huomasin sinun heppatakin Costumen sivuilta ja ajattelin katsoa tarkemmin, kuka noin hienon takin on tuunannut. Takki on tosi upea ja idea on kiva. Sinulla on tosi kiva blogi ja sinun kuvat ovat kauniita - niissä on katsojan hyvä olla. Värit ovat kauniit, esim. noissa kuvissa, joissa olet hiekkakuopalla (?) ja takana on sininen taivas. Myös muissa kuvissa värimaailma on miellyttävä. Pidän myös noista vähän räyhäkkäämmistä kuvistasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis <3 Ihana kuulla palautetta, koska usein käytämme kuvien ottamiseen aikaa ja vaivaa. Kuvaamme paljon harrastukseksi kuvaus on minulle ja Joonalle vain yksi yhteinen ajanviettotapa, mutta tarkoitus olisi, että lukijat viihtyvät ja nauttivat kuvista. Ja kyllä mainitsemasi kuvat on otettu eräässä hiekka/soralouhoksessa :)

      -Marika

      Poista

<3