lauantai 31. elokuuta 2013

ZERO POINT & KEVYET JALAT

Minulla on ollut ongelma. Minua ärsyttävä ja harmittava ongelma. Treenimääräni jalkapallon, salitreenien ja palauttavien juoksujen takia vaihtelevat  7-9 kertaan per viikko. Tästä syntyykin ongelma. Jalkani erityisesti pohkeeni ovat usein raskaat ja nykyään krampaavat herkästi. Ennen heräsin jopa öisin koviin kramppeihin, mutta onneksi tämä on helpottanut magnesiumin määrän nostamisella ja lihashuollolla.

Ongelmani on nyt kesän ajan ollut enemmänkin jalkani futista treenatessa. Nyt uskon saaneeni itselleni uuden ratkaisun, josta on ollut hyötyä myös tähän uuteen vesiurheiluuni. Olen nyt tovin testannut Zero Pointin kompressiosäärystimiä ja olen ollut vakuuttunut. Jalkani olivat jo heti ekalla käyttökeralla "kevyemmät" niihin aikaisempiin raskaisiin kesän aikana hankittuihin pökkelöihini verrattuna. En voi olla kuin vakuuttunut siitä, että jalkani eivät ole tällä viikolla krampanneet kertaakaan. Tänään on tiedossa tärkeä futispeli, jossa pelaan ilman näitä säärystimiä (pinkki väri ei kuulu viralliseen peliasuumme ;) mutta mustat säärystimet ovat jo matkalla minulle seuraavia pelejä varten.). Saa nähdä miten jalkani käyttäytyvät.

Näin lyhyesti ja ytimekkäästi kompressiosäärystin tehostaa jalan verenkiertoa, jolloin lihaksen hapensaanti lisääntyy ja kuona-aineet poistuvat nopeampaa sekä maitohappoja muodostuminen vähentyy. Väsymyksen tunne jaloissa on pienempi ja ja lihas palautuu nopemmin. Väsymyksen tunteen pienentymisen huomasin itse jo ensimmäisillä käyttökerroilla.

Näitä Zero Pointin säärystimiä löytyy useammalla eri kompressiotasolla, jolloin tasosta riippuen säärystin sopii paremmin urheiluun tai palautumiseen. Eli näitä herkkuja voi käyttää myös muutenkin kuin vain treenatessa. Täytyy myöntää, että parit hymyilevät katseet olen saanut kun olen ollut menossa treeneihin tai kun olen pyörinyt Jyväskylän satamassa nämä karkkivärit jalassa.








Näihin Zero Pointin kompressiosäärystimiin pääsin tutustumaan yhteystyön kautta. Blogissani ei ole aiemmin näkynyt yhteistyön kautta tulleita tuotteita kun olen pitänyt tiukan seulan siinä, että kokeilen tuotteita, jotka oikeasti kiinnostavat tai ovat minulle tarpeellisia. Nämä säärystimet tulivat juuri sopivaan aikaan ja tarvettaa näille on! I'm in LOVE. Lisätietoa Zero Pointista löydät TÄÄLTÄ.

Mukavaa Lauantaita kaikille ja tulkaahan kannustamaan meidän vihreä perhe voittoon tänään vehkalammella klo 15.

-Marika

P.s. Neon värit koreilivat tällä viikolla jo useammankin vihreän perheen jäsenen jaloissa.

6 kommenttia:

  1. Hei näin sut nää jalassa satamassa eilen illalla ja mietin että mitkä noi oikein! Vilkku pinkit kun olit käärinyt housut ylös flyboardauksen jälkeen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii! Olisit vaan rohkeasti tullut kysymään mitkä pinkit säärissä köllötteli :)

      -Marika

      Poista
  2. Täytyy hankkia itsellekin tälläiset, kuulostaa lupaavalta.

    VastaaPoista
  3. Juoksin pari viikkoa sitten puolimaratonin ja siellä oli todella monella tuollaiset säärystimet/sukat. Ihmettelin silloin, mitä ne oikein on mutta googlettelu selvitti! Alan taipua itsekin noiden ostamisen kannalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kehoitan kyllä hankkimaan :) varsinkin jos juokset paljon. Joukkue kaverini käyttää näitä juostessa ja on ylistänyt näitä siinä touhussa todella paljon! :)

      -Marika

      Poista

<3