torstai 29. elokuuta 2013

BEHIND THE SCENE

Luulen, että joku teistä lukijoista on jo kyllästynyt flyboard kuvatulvaan blogissa ja instagramissa. Joudun tässä vaiheessa sanomaan, että minä en! Olen totaalisen hurahtanut tähän uuden karheaan vesiurheiluun. Edelliset kolme viikkoa olen konkreettisesti viettänyt ainoastaan töissä, vesillä tai jalkapallokentällä. Kuvamateriaali on siis vastannut tämän hetken intohimojani, vaikkakin kuvia on tullut tänne blogin puolelle laitettua hieman normaalia vähemmän. Nyt täytyy kuitenkin nauttia näistä loistavista kesän viimeisistä lämpimistä päivistä, olla ulkona ja pitää hauskaa! Syksyn tullessa kuvatulva täällä blogin puolella muuttuu varmasti taas vaatepainoisemmaksi.

Tässä pieni kuvatörähdys sunnuntailta kun kuvasimme flyboardausta muun muassa GoPro- kameralla (kiitos vaan Olli GoPron lainasta). Eli tälläistä behind the scene matskua siis tällä kertaa. Kiitokset myös Olli nro kakkoselle kun jaksat pyöriä toisen vesijetin kanssa pyörittämässä kameramiestä! Jossain vaiheessa tänne blogin puolelle on siis tiedossa lisää flyboard materiaalia videon muodossa. Videolla nähdään myös Jyväskylän oma Flyboard Kuningas Miika, jonka avulla olen päässyt sukeltamaan tämän uuden lajin pariin.

Tämä se jaksaa "kehrätä"

Tilattiin loistava sää sunnuntaille
 Let me introduce The Flyboard Master
Sponsored by ZEROPOINT. Huomatkaa kuinka pieni tuo GoPro on tuossa laudan keskellä!

Kameran asennusta

Just Chillin'

Nautin säästä

GoPro:ta yritettiin virittää vaikka minne kiinni. Myöskin tähän Crossihaarniskaan. Täytyy todeta, että vaikka matkassa oli nippusiteitä niin tässä lajissa vauhtia saattaa olla niin paljon, että GoPro ei meinannut pysyä matkassa mukana!


 Palailen tietokoneen ääreen kun kelit sallivat! Katsotaan mikä on teemana silloin.

-Marika

2 kommenttia:

  1. Jatka Marika samaan malliin! Mukavaa vaihtelua blogiisi välillä tälläiset urheiluunkin keskittyvät jutut :P

    VastaaPoista

<3