keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappu

Vappuhan voisi olla merkkipaalu kesälle? Haluan ainakin ajatella niin. Saisiko Vappuna siis aloittaa kesämekkojen käytön. Minä ainakin kaivoin mekot esille vaatekaapin kätköistä!


// Takki ja Kengät Vintage / Mekko H&M //






Kiitos ystäville Vapusta, oli mukavaa <3

-Marika

2 kommenttia:

  1. Ihana nähdä kun urheilijakropan omaava käyttää mekkoja! Itsekin haluaisin, mutta en tunne oloa niissä hyväksi tai näytän todella isolta siroissa mekoissa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin samaistua kyllä kommenttiisi Urheilija. Aiemmin koin kehoni (etenkin yläkropan) todella maskuliiniseksi ja välttelin mekkoja, koska näytin mielestäni aina isolta. Vuosi takaperin löysin itselleni täydellisen mekon ja pikkuhiljaa on oma silmä tottunut mekkoihin. Täytyy todella rakastaa mekkoa niin sitä oppii käyttämään. Käytin ja käytän edelleen paljon mekkojen kanssa jotain pidempi hihaista paitaa tai pikkutakkia niin saan siitä ehkä hieman vähemmän naisellisemman ja koen silloin viihtyväni myös sellaisissa mekoissa jotka yksikseen olisivat todella naisellisia ja kokisin silloin olevani edelleen hyvin skrode mekkoon. Toivottavasti löydät mieleisen mekon ja pääset eroon tuollaisista ajatuksista! :) Mekot rulettaa!

      -Marika

      Poista

<3