tiistai 14. toukokuuta 2013

SPORTYSPORTY



// Takki Lindex / Paita Urban Outfitters / Housut tuunatut / Kengät Palladium / Aurinkolasit Clas Ohlson //





Olen aivan rakastunut Lontoosta ostamaani Urban Outfittersin napapaitaan. Aluksi karsastin hieman yliopiston logoa paidassa, mutta nyt rakastan sitä. Näitä täytyy saada lisää.


Kesäni alkaa melkoisella hullun myllyllä.  Muutoksia on ilmassa ja paljon. Kaikki hulina tapahtuu vielä hyvin pienellä aikavälillä. Joona palaa VIHDOIN kotiin Belfastista ensi keskiviikkona (pitänee varmaankin raivata miehelle tilaa asunnosta). Vaihdan työpaikkaa ensi tiistaina ja tämän kuun loppuun mennessä pitäisi päättää otanko opiskelupaikkani Jyväskylän yliopistossa vastaan. Tämä opiskelupaikka hässäkkä tuli todellisena yllätyksenä kun postilaatikosta kolahti kirje, jossa luki opintojeni alkavan 2.9. Luulin peruuttaneeni opiskelupaikkani viime keväänä, enkä tänä vuonna edes hakenut lainkaan opiskelemaan. Tämä kirje tosiaan hämmenti sekaisin olevaa päänuppiani entisestään, kun olin asennoitunut tekemään duunia ainakin vielä seuraavan vuoden.

Siispä katsellaan mitä tästä seuraavasta parista viikosta tulee! Veikkaan, että muutamat paniikki-itkut sekä onnen kyyneleet saan ainakin aikaiseksi. Päällimmäisenä tunteena on kuitenkin onnellisuus Joonan kotiinpaluusta ja siitä että minun ei tarvitse enää tiskata joka ikinen päivä.

Hyvää yötä,

Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3