maanantai 20. toukokuuta 2013

Obsession









Joudun myöntämään, että minulla on maailman isoin pakkomielle tähän Brandy & Melvillen hameeseen. Harmittaa, että en tyhjentänyt koko kyseistä kauppaa Lontoon reissulla.


Viimeinen työpäivä vanhassa työpaikassa on takana ja melkoisen haikea fiilis on kun taakse jää ihanat ja upeat työkaverit. Hirveä ikävä tulee vanhaa työporukkaa, mutta tilalle saan kaksi mainiota työkaveria uudessa työpaikassa. Nyt lupaan itselleni, että pidän vanhaan työpoppooseen yhteyttä jo heti tämän työpaikan vaihdon jälkeen. Kolmessa vuodessa ihmisistä työpaikalla kerkeää tulla todella tärkeitä, duunikavereita näkee kuitenkin jopa enemmän kun omaa perhettä silloin kun perheenjäsenten kanssa menee aikataulut ristiin. Tässä hetkessä kun työpaikan vaihto herättää itsessäni huikean tunteiden kirjon onnesta haikeuteen, tajuan sen kuinka paljon aikaa hyvien työkaverien kanssa on viettänyt. Ihania hetkiä ja muistoja. Hullua, että tämän tajuaa vasta kun heidät "menettää". Kiitos tytöille ihanista vuosista ja muistamisista tänään töissä, teillä on hyvä huumorintaju! <3 Teitä tulee todella ikävä!

Huomenna olisi edessä ensimmäinen päivä uudessa työpaikassani, työmatkani lyhenee 100 metriin 800 metristä. Hyötyliikunta jää entistä vähemmälle. Uusi duunipaikka jännittää hurjan paljon, mutta hyvällä tavalla. Odotan huomista innolla! Saa nähdä kuinka uni tulee, vai meneekö ensi yö sängyssä pyöriessä.

Hyvää yötä,

Marika


P.s. Sukunimeäni osataan aina käyttää hyödyksi tietyissä tilanteissa, heh. Sain myös kukkia! Ehkä tästä voidaan päätellä, että haikeat fiilikset eivät olleet täysin yksipuolisia ;) No ainakin vanhassa työpaikassani on yksi moottoriturpa vähemmän!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3