lauantai 4. toukokuuta 2013

Reflection








Viime talvena sain kamalan fiksaation aurinkolaseihin. Surffasin internetin ihmeellisessä maailmassa etsien täydellisiä arskoja, joissa olisi se täydellinen heijastuspinta. Jotta homma ei olisi liian helppoa olin saanut päähänpinttymän lasien muodostakin. Joku saattaa miettiä, että onhan tällä neidillä pyöreitä laseja ennestäänkin. No niin on ja paljon, mutta kaikki on niin super pieniä, että niiden taakse ei voi piiloutua. Surffasin kauan vintageputiikeissa ja vihdoin helmikuun lopulla tärppäsi! Nyt onkin sitten odoteltu kuin kuuta nousevaa näitä aurinkopäiviä jolloin laseja voi käyttää. Niin niin, tiedän että se vaarallinen kevättalven aurinko meni jo, mutta en kokenut itseäni hirveän viehättäväksi näissä laseissa toppavarusteiden kanssa. Siispä nyt pidän näitä jatkuvasti, jopa yöllä kun häikäisee niin kovasti.


-Neiti aurinkolasiriippuvainen

P.s. Huomenna suunnataan bussin keula kohti Lappeenrantaa ja käydään tsekkaamassa kuinka se pallo pyörii siellä päin Suomea. Toinen sarjapeli siis tiedossa. JALKAPALLO ON MUKAVAA!

6 kommenttia:

  1. Onnea huomiseen peliin! Olen huomannut sun jonkin verran käyttävän vintagekamaa. Onko sulla jotain suosikki mestaa mistä hankit niitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olen ostanut hyvin eri paikoista, mutta jos pitäisi sanoa joku mistä eniten olen hankkinut niin varmaan asos marketing placen kautta. Sieltä hyvinkin eri myyjien kautta. Se on loputon räme kahlattavaksi kun siellä on NIIN paljon kaikkea! :)

      -Marika

      Poista
  2. Ah, noi lasit on sika COOLIT!

    VastaaPoista
  3. Hei oot taas värjännyt tukkaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, vappu tukan värjäsin vappu iltana :) vähän roisimpi väri hetkellisesti :)

      -Marika

      Poista

<3