perjantai 26. huhtikuuta 2013

NEW HAIR

Riipaisin tänne ripeästi parin päivän ajalta instagram materiaalia uudesta ihanasta tukastani. Toistaiseksi ei ainakaan ole tullut katumusta hiusteni leikkaamisesta lyhyemmäksi. Tiedän, että  hiukseni ovat nyt paljon paremmassa kunnossa ja pärjään niiden kanssa taas huomattavasti paremmin. Ja ai että kuinka nopeat ja helpot nämä ovat! Tuntuu kun kotiin olisi palannut kun hieman koneella huristeltiin hiuspohjaani pitkin. Kiitos Jennille kun et ollut tiukan kasvatuslinjan kannattaja vaan hiusteni kunnon! Tämä neiti tykkää ja rakastaa lettiänsä! Viihdyn tässä vaaleammassa värissä taas niin hyvin. Vähän pinkkiä raitaa höysteenä kirkkaaseen vaalean pohjaan ja johan on vappu tervetullut!

Toisaalta en ole hylännyt hiusteni kasvatusta. Säilytettiin hiuksissani mittaa niin paljon kiun mahdollista joten edelleen saan hiukseni laitettua vanhaan tapaan, patamalliin. Nyt se on vain hurjan paljon helpompaa sekä nopeampaa kun on undercutit keventämässä. Omistan nimittäin niin paljon hiusta, vaikka ei siltä välttämättä näytäkään, että jokainen joka sitä joutuu leikkaamaan ensimmäistä kertaa haukkoo henkeään siitä kuinka paljon karvaa päässäni on. Arvatkaa vain kuinka kauan sellaisen kuontalon kuivaamiseen ja laittamiseen menee aikaa. Voin kertoa että pieni ikuisuus. Enää ei ole siitä huolta! Kaiken kukkuraksi tätä mallia voi laittaa niin monella tavalla!











Tällä ladylla hivelee pitkästä aikaa tuuli niskaa ja se tuntuu mukavalta!

-Marika

P.s Ihanan työkaverini pyynnöstä laitan myös tänne kuvan tästä karusta totuudesta miltä tukkani saattaa näyttää ilman kampaajan käsien hellää kosketusta... En minäkään herätessä freesiltä näytä! HUH!


2 kommenttia:

  1. Oi! Se on ihan sikahyvä :D Tekis melkein itsekin mieli tehdä tuollainen "pieni" kevennys. Viimeinen kuva on paras <3 -Yossu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että tykkäät luonnollisesta versiosta ;) kuule nopeasti minä sulle kevennän vähän niskaa ! :)

      Poista

<3