sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

London

Parin viikon reissulta on nyt kotiuduttu ja kaipuu takaisin reissuun on suunnaton. Toisaalta on aina mukava palata omaan tuttuun vuoteeseen. Kyllä ensimmäiset kunnon yöunet kotona taas maittoivatkin.

Kuvatulva vielä viimeisestä reissumme osiosta, LONTOOSTA! Annetaan kuvien puhua.

Uskokaa tai älkää, mutta koko pari viikkoisen reissumme aikana paistoi kokoajan aurinko! Viimeisenä päivänä Lontoossa tuli hetkellisesti lunta. Mikä tuuri kelien suhteen, sillä varauduttu oli sateenvarjokeleihin!

London Eye


Rakkautta

London Eye oli hieno kokemus! Menisin, koska vain uudestaan. Tällaisella kelillä maisemien katselu oli ihanaa! Ensi kerralla aion kokea tämän maailman isoimman maailmanpyörän yöllä ja pimeällä.

Sitä tunsi itsensä hyvin pieneksi täällä ylhäällä.

Iloinen veikkomme London Eyessa

London Eyen yhteen vaunuun mahtuu hyvin 25 ihmistä väljästi.

Jokke-pappa sai uuden pronssisen ystävän

Käytiin moikkaamassa Beniä

Olin innoissani reissusta ja pyöriminen on kuvista päätellen ollut yksi mielipuuhistani irvistelyn lisäksi. RAKASTAN SILTOJA!

Meidän pygmi on kova pygmi hyppimään!

Kuningatar itse ei ollut palatsissaan tavattavissa, joten jäätiin hetkeksi hengailemaan palatsin nurkille.
Uusi pikkuinen ystävä Hyde Parkista

Hyde Park oli upea auringon laskiessa


Laituria 9 ja 3/4 etsimässä

Unelmani toteutui!


Taikasauva ostoksilla
En saanut tarpeekseni pubi ruuasta! Söin kanaa aivan super monessa muodossa reissun aikana.
Palladiumilla menossa syömään

Ruoka oli taivaallista!

Latte maistui, mutta ensimmäisenä kotiin päästyäni keitin kunnon sumpit. Oikeaa kahvia tällä reissulla tuli ikävä.

Pyörähdettiin myös Sherlock Holmesin koti huudeilla.

Kuinka voi olla mahdollista, että ihmis paljoudessa minä ja Saku ollaan värikkäimmät?! Itsestäni en sitä epäile, mutta Saku suosii yleensä tummempia värejä. Terkut Sakun äidille, ei Saku aina käytä pelkkää mustaa :)


Shoppailu on ihanaa kun sen oikein oivaltaa!

Vietettiin Lontoossa vain viisi päivää. Paljon kerkesimme kokea ja nähdä sinä aikana, mutta nähtävää jäi vielä ja paljon! Kierrettiin monet kliseiset turistikohteet ja paljon muutakin. Eiköhän tähän kaupunkiin vielä eksytä joskus uudestaankin. Silloin kun seuraava kerta tapahtuu haluan hotellin lähelta Hyde Parkkia, jotta pääsen sinne aamulenkille. Ensi kerralla keskityn myös enemmän vintage puoleen vaatteissa kun nyt mentiin hieman perinteisemmällä ostoslinjalla. Lontoo on kyllä kaupunki, josta löytyy kaikille jotakin. Ei kannata pelätä ottaa hotellia hieman kauempaa keskustasta kulkuyhteyksiä miettien. Meidän oli todella helppo liikkua julkisilla ja päästiin nopeasti paikasta toiseen vaikka hotellimme olikin Crystal Palacessa asti. Toisaalta kehotan ottamaan hotellista selvää hyvissä ajoin, meidän hotelli oli todellinen läävä verrattuna ihanaan Dublinin hotelliin ja molemmat olivat kuitenkin kolmen tähden mestoja.  Onneksi tälläisillä reissuilla ei hotellissa aikaa vietetäkään, joten huono hotelli ei pilannut reissua! Dublinin hotelli tasapainotti tilannetta :)

Koko meidän parin viikon reissusta täytyy sanoa kuitenkin sen verran, että sydämeni vei Pohjois-Irlanti. Niin kaunista, etteivät sanat riitä.

Ja hei nyt kun reissu on tehty on enää vajaa kaksi kuukautta siihen kun Joona tulee takasin kotiin! Pientä katkeruutta minulla on kyllä siitä, että Joona saa niin upeita kokemuksia vaihtonsa aikana. Täytyy olla onnellinen Joonan puolesta!

Mukavaa sunnuntai iltaa kaikille!

-Marika

P.s. Miksi UK:ssa on joka talossa oltava reikä seinässä! Tai siltä ainakin tuntui kun sisällä oli niin kylmä! Jos tarkempia ollaan niin vessat ja suihkut olivat todellisia jääkaappeja.

4 kommenttia:

  1. Oli ihana reissu! Kiitos kun tulitte Sakun kanssa käymään!

    VastaaPoista
  2. Voi kauheata mikä Lontoo-kaipuu näistä kuvista tuli, huh huh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta! Kyllä lähtisin samantien takaisin jos työt ei estäisi! :)

      -Marika

      Poista

<3