torstai 11. huhtikuuta 2013

LUSH FRESH HANDMADE COSMETICS



Lontoossa käydessäni tupsahdin oikeaan paratiisiin, LUSH FRESH HANDMADE COSMETICS putiikkiin. Innostuin kaikista ihanista väreistä, joita kauppa oli pullollaan. Kaupasta leijaileva tuoksu oli huumaava ja iloiset työntekijät sisällä vilkuttivat. Sinkosin itseni samantien sisälle ennenkuin Joona ja Saku kerkesivät edes tajuta mitään. Pyörin putiikissa kuin lapsi lelukaupassa ja tutkin kaikkia ihania hiustuotteita ja kylpypommeja. Ihanan tietävät ja avuliaat myyjät esittelivät kaikkia hienouksia tuotteista. Viimeinen asia, joka sinetöi ostohaluni oli kun näin omin silmin kuinka kylpypommit käyttäytyivät vedessä ja pääsin kokeilemaan ihanan pehmeitä rasvoja.

Olin kuin puulla päähän lyöty kun kaikki työntekijät tiesivät raaka-aineet ja mitä mikäkin ainesosa tekee, esimerkiksi hoito-aineessa, sillä Suomessa tämä ei ole joka paikassa itsestään selvää. Itseäni luonnollisesti kiinnostavat kaikki tälläinen kampaajan työni takia. Olin vaikuttunut! Sain niin hyvää palvelua ja ihania tuotteita itselleni sekä paljon tuliaisia.

Suomeen päästyäni selailin LUSHin nettisivuja ja olin ikionnellinen kun tajusin pystyväni tilaamaan tuotteita jatkossa kotiini netistä! Voi sitä ilon tunnetta. Tiesin, että LUSHilla on liike Helsingissä, mutta käyn sillä suunnalla aika harvoin nykyään, joten taidan tilata netin välityksellä jatkossa kaikenlaista ihanaa hemmottelua itselleni ja lahjoiksi ystäville. Tiedän, että ystäväni osaavat arvostaa tälläistä hemmottelua. Ah, haistan vieläkin sen viettelevän tuoksun kun astuin liikkeeseen Kings Roadilla, Lontoossa.

Omaan käyttööni lähti Marilyn hoitoaine, vaaleanpunainen FUN ja  Soft coeurin. Kaikki nämä ovat niin ihania, että voisin käydä suihkussa kokoajan! Marilyn on tarkoitettu vaaleille hiuksille kirkastamaan vaaleita sävyjä ja pehmittämään hiusta pitäen sen perinteisen vaalean heinäkasan loitolla. tärkeimmät vaikuttavat aineet ovat kamomilla, sitruuna, sahrami ja pellavansiemen. Rakastan kamomillan tuoksua. FUN on tuotteena henkilökohtainen suosikkini, niin mitä se siis on. No, se on kaikkea mitä reissussa voi tarvita! Se on saippua, shampoo, kylpyvaahto ja muovailuvaha. Jep, tunnustan että en aluksi aikonut käyttää tätä muovailuvaha ominaisuutta tuotteessa, mutta kuinka kävikään uusi stressileluni on löytynyt! Ja Soft coeur, voi pojat! Se on ihana suklaasydän hierontapala, joka toimii myös kosteusvoiteena. Tämä jos mikä on pelastus minun raastinraudan koville ja kuiville käsille. Tämä kauppareissu Lontoossa oli täyttä rakkautta ensi silmäyksellä <3

 Lisätietoa näistä tuotteista löytyy allaolevista linkeistä.
 FUN, MARILYN ja Soft coeur

My babies <3

Arvostan, että tämä brändi tekee kaikki tuotteensa luomu tuotteista ja tuoreista raaka-aineista. Suosittelen vilkaisemaan TÄMÄN linkin, jossa käy hyvin ilmi mihin brändi uskoo.


KYLLÄ! Tälläiset voisin ottaa kylpyyni.

Kosteuttavat ihoa ja hellivät mieltä nämä Madonnan boobsit.

Meri kylpyammeeseesi?



Ainut asia mikä jäi kaihertamaan mieltäni oli se että en omista kylpyammetta! LUSHilla olisi niin makeita kylpypalloja (minusta enemmänkin pommeja). Ne tuovat vaikka meren ammeeseesi. Pakko oli ostaa tälläinen yksi tuliaiseksi. Milla kerrohan kuinka Big Blue toimi!

Ihanaa iltaa kaikille ja toivottavasti muutkin innostutte näistä tuotteista, suosittelen!

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3