sunnuntai 27. marraskuuta 2016

TOTTUUKO SITÄ KOSKAAN?

Olen asunut täällä Toscanassa kohta puolitoista vuotta ja silti aina liikkuessani täällä hämmästelen kaupunkien ja kylien kauneutta. Joskus mietin, että totunko lainkaan näihin ihaniin kivirakennuksiin ja viinitarhoihin vai jatkanko tätä ihastelua vielä pitkäänkin. Toisaalta ihanaa olisi ajatella, että löytäisi kauneutta missä päin sitä ikinä liikkuukaan. Tähtään jatkossa siihen, aion avata silmäni kunnolla ja nähdä ihania ja kauniita asioita ympärilläni. Lupaan kokeilla tätä myös Suomessa joulun aikaan, ja uskon näkeväni asioita eri tavalla kuin siellä asuessani <3

Tämän postauksen kuvat on otettu Castello Vertinessä, Gaiole in Chiantissa, 20 minuutin ajomatkan päässä kotoani ja hyvä etten pyörtynyt kun näin tämän kauniin paikan! Upea pikkupaikka!
// Takki & Mekko Zara / Hattu Lindex / Kengät Carpisa //Täytyy myöntää, että täällä minä hieman jo kaipailen Suomen kamaralle äidin jouluherkkujen luokse! <3 Nyt kuitenkin näyttää siltä, että kerkeän ennen Suomen reissuani heittämään myös yhden Saksan reissun.


-Marika

P.s. Photo credits: Tommaso Iorio ( edited by me ).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3