torstai 17. marraskuuta 2016

MINNE OLEN MATKALLA?

Joskus sitä huomaa olevansa tuuliajolla. Olen asunut Italiassa nyt vuoden ja kolme kuukautta. Tarkoitus oli tulla tänne hakemaan uusia kokemuksia, selvittämään mitä haluan elämältä ja muistan vannoneeni, että en tullut tänne treenaamaan. Mihinkä olen päässyt reilussa vuodessa?

Olen edelleen täällä Italiassa. En tiedä vieläkään mitä haluan elämältäni tai mitä minusta tulee isona ( sen sijaan olen kuitenkin hypellyt ilmapalloasussa esittäen viinirypälettä jne.) Treenannut olen enemmän kuin koskaan aiemmin ja nautin siitä niin P********i.

Onko tässä sitten jotain vikaa? Vai olenko kuitenkin saanut jotain selkeyttä ajatuksiini? Olen tällä hetkellä onnellisempi kuin aiemmin. Tiedän sen, että haluan jatkossakin olla onnellinen. Tunnen itseni nyt paremmin kuin Italiaan muuttaessani. Tiedän pärjääväni monessa tilanteessa, jossa en  ennen pystynyt edes kuvitella olevani ( kuten esimerkiksi imiessä dieselauton tankista bensaa pois letkulla tai hoitavani kolmea lasta yksin useamman päivän ajan mukaan lukien yöt jne. ). Lapsenmielisyys on lisääntynyt ja sen myötä pipo ei ole enää niin kireällä joka asiasta niinkuin Suomessa oli. Treenit kulkevat ja kehitystä omiin urheilullisiin tavoitteisiin on tullut sen myötä roimasti.

Onko minulla siis kiire jonnekin vai pitäisikö sitä vain jatkaa tätä hetkessä elämistä. Ehkä se universumi puskee minua sitten johonkin suuntaan kun sen aika tulee. Katsotaan, katsotaan. Mutta nyt minusta tuntuu että pyrin vain nauttimaan jokaisesta hetkestä ja hymyilemään paljon ja luotan siihen että asiat järjestyy jos niiden tarvitsee järjestyä. Tällä hetkellä asiani ovat hyvässä järjestyksessä, sellaisessa hallitussa kaaoksessa! :D
// Mekko & Paita Rat&Boa / Kengät Bianco / Hattu Lindex //

Minne siis olen matkalla? Who knows, mutta eikai meistä kukaan oikeasti tiedä minne sitä seuraavaksi päätyy vai päätyykö minnekään! Lentoliput Suomeen olen kuitenkin varannut mutta kyseessä on vain 10 päivän reissu joulunaikaan.

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3