sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

SYÖMINEN MALLORCALLA

Olen kuullut paljon huonoa sanottavaa Mallorcan ruokatarjonnasta. Tottahan on, että jokaisessa turistikohteessa on tarjolla paljon huonoja ravintoloita ja pikaruokaa. Mutta toisaalta kaikkialta löytää halutessaan myös hyviä ruokapaikkoja. Meidän reissulla etumme oli, että seurueessamme oli valloittava persoona, joka tuntee Mallorcan kuin omat taskunsa.  Pääsimme syömään hyvää ruokaa ilman, että tarvitsi pelätä syövänsä jotain mistä ei haluaisi maksaa.

Näin italialaiseen ruokaan tottuneena suhtauduin hieman skeptisesti ajatukseen, että olimme menossa Artassa italialaiseen ravintolaan syömään pastaa.  Skeptisyys osoittautui aivan turhaksi! Uuden ihanan Bodega Niu- ravintolan pyörittäjät olivat Italiasta kotoisin ja söin yhden parhaista pastoistani ikinä tässä ravintolassa! Söin avokadopastaa (ei ollut helppo valita mitä tilaa suuresta valikoimasta johtuen) ja voin rehellisesti sanoa, että en ole syönyt näin hyvää pasta-annosta Toscanassa ollessani (Okei Toscanan puolustukseksi täytyy sanoa, että Toscanan perinne ruokiin ei suoranaisesti kuulu pasta. Se on hieman eriosassa Italiaa se iso juttu.)!

Bodega Niun tarjoamat pastat olivat kaikki valmistettu ravintolassa paikanpäällä ja vaihtoehtoja löytyi spagethista makarooniin ja mitä näitä muita vaihtoehtoja nyt sitten onkaan. ;) Plussaa oli myös ravintolan edessä oleva autoilta suljettu katu, jossa saimme huoletta päästellä höyryjä ruokatilausta odotellessamme. Saimme hyvät juoksukilpailut aikaan lasten kanssa, joten ruoka upposi meille kaikille oikein nopeasti ja unikin tuli heti kun saimme päät tyynyyn.Toinen kiva ravintola osoittautui ison hotellin ravintolaksi! Costa de los Pinos rannalla sijaitseva La Cabana ei jättänyt kylmäksi huikean merinäkymänsä puolesta! Ja kerta kyse on ravintolasta niin ehdoton plussa on toki se että tilaamamme paella merenelävillä oli super hyvää. Olimme liikkeellä porukassa jossa oli lapsia, joten oli hienoa kun tälläinen upea ravintola oli aivan rannan vieressä, mutta silti rannan melu ei ylettynyt ravintolaan asti, sillä ravintola sijaitsi hieman korkeammalla kuin itse ranta ja sen aurinkotuolit.

La Cabanalle lämpimät suositukset! Olisin voinut vain syödä silmilläni maisemaa, jonka ravitolasta näki.


Eipä jäänyt minään päivänä Mallorcalla ruoka-asiat kaivelemaan. Aina oli masu täynnä nukkumaan mennessä.

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3