lauantai 30. heinäkuuta 2016

LYHYEN NAISEN ONGELMA

Osaan käyttää tehokkaasti aikani autossa. Olimme ajamassa kesäkämppikseni kanssa Venetsiaan ja otin käteeni neulan ja langan. Lyhensin automatkalla näppärästi tämän haalarin lahkeet. On hienoa olla tälläinen suomalainen persjalkainen ja yrittää löytää sopivia vaatteita täältä Italiasta, jossa naiset ovat niin laihoja ja pitkiä. Ompeluhommia siitä saa kun on 164 senttiä pitkä ja on urheillut koko ikänsä. Jos löytää sopivan mittaiset lahkeet ei housut mene päälle perseen kohdalta tai reisistä. Hinta koko elämän kestäneestä urheilusta. Ei sillä ennemmin lyhentelen lahkeita vaatekoosta XS kun olisin urheilematta ! ;)

Tämä kokoasia on täällä Italiassa saanut aivan uudenlaiset mittapuut. Suomessa koen olevani normaalikokoinen ja hukun massaan helposti. Täällä jos lähden ulos joudun katsomaan kaikkia ylöspäin, koska olen lyhyt. Kuitenkin kasvotusten kuulen viikottain olevani "liian lihaksikas naiseksi ja isompi kuin italialaiset". Hassua kuinka sitä mielipiteet vaihtuvat riippuen siitä missä maassa olet. Itse olen aina ollut tyytyväinen kehooni ja niin tulen olemaan varmasti jatkossakin. Niinkun meidän kaikkien pitäisi olla. Vastapainoksi vartalooni ja kokooni koskeville kommenteille kuulen kyllä myös hurjasti kehuja ulkonäöstäni ja vaaleudestani. Kommentteja satelee siis joka lähtöön. Kulttuurieroja, kulttuurieroja! Onneksi olen varustettu suurella itseluottamuksella ja osaan hymyillä kauniisti kaikelle mitä eteen tulee ;)

Ehkä seuraavalla kerralla kun kuulen olevani liian lihaksikas naiseksi voisin kokeilla sanoa italiaanolle että voisiko asia olla niin että sinä olet liian pieni mieheksi! ;)

// Haalari Zara / Kengät Mango / Aurinkolasit Tom Ford //

Mukavaa viikonloppua kaikille! Olkaa ylpeitä siitä miltä näytätte ja mitä teette! Minä ainakin olen!


-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3