keskiviikko 18. toukokuuta 2016

PARTNER IN CRIME

Sain nauttia viime viikon loistavasta seurasta. Sain vieraakseni treenikaverini Riikan Suomesta! Vanhojen aikojen muistoksi repäistiin muutama paritreeni ulkosalla. Jos seuraat minua instagramissa ( marikakatariina ) oletkin voinut törmätä jo toiseen paritreeniimme videon muodossa.

Neliosainen paritreeni:

 

A. 120 kahvakuulaheilautusta @20kg & toinen parista maastavetopidossa @80kgB. 100 thrusteria @30kg ( suoritimme 10 toiston sarjoina, toisen tehdessä toinen huilasi)


C. 100 boxhyppyä ( molemmat suorittavat putkeen 50 hyppyä  10 x15 kg fitness bag niskassa, 20x9kg fitness bag niskassa, 20x ilman lisäpainoa. ) & toinen parista käsilläseisontapidossa

 ja hei peppu niin alas kuin mahdollista sekä ylös- että alashypättäessä. Tarkoitus on saada jalkoihin sellainen hapotus, että jalat eivät kanna vikan toiston jälkeen. 


 


D. 30 x barbell complex @30 kg (suoritetaan vuorotellen parin kanssa: rinnalleveto riipusta, etukyykky, raakatyöntö, takakyykky, vauhtipunnerrus niskan takaa & valakyykky )

Pahoittelut, että tästä osiosta ei ole kuvamateriaalia!


 Tälläinen hyvänmielen setti vedettiin Riikan kanssa ulkosalla ennen iltahämärää. Tai no hyvä mieli oli treenin jälkeen, mutta itku meinasi tulla tuon hiekkasäkin kanssa hyppiessä. Nuo näyttävät mukavilta kavereilta, mutta pakko myöntää että ovat suoraan saatanan itsensä keksimiä! Monesti omiinkin treeneihin kuuluu erilaisia barbell complexeja, mutta usein niitä tulee tehtyä treenin alussa tai puhtaasti osana alkulämmittelyä. Oli mukavaa vaihtelua tehdä treenin loppuun tälläistä tekniikka juttua välillä. Liiankin usein omat treenini menevät loppupuolella siihen, että painetaan verenmaku suussa. Nyt sai painaa verenmaku suussa mutta loppuun jäi hyvä mieli ja kroppakin varmasti kiitti tästä. Vaihtelu siis virkistää ja ei aina tartte nykiä niillä maksimipainoilla! Hyvää vaihtelua itselle oli myös tehdä nostoja ilman painonnostokenkää. Kamala todeta kuinka kroppa on tottunut käyttämään nostokenkää tankoa käsiteltäessä ja esimerkiksi valakyykky oli erikoisen tuntuinen suorittaa lenkkarilla, vaikka painoa ei tangossa juuri ollutkaan!

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3