torstai 5. marraskuuta 2015

SEISER ALM - ALPE DI SIUSI

Olin työni puolesta neljän päivän reissulla Pohjois-Italiassa, lähellä Itävallan rajaa. Työltä tämä reissu ei suinkaan tuntunut ( eipä työni täällä Italiassa lasten parissa muutenkaan tunnu samalla tavalla työltä kuin Suomessa ). Reissu Seiser Almiin oli itsellekin kuin aktiiviloma hyvässä seurassa, huikeissa maisemissa ja hyvällä ruualla höystettynä.

Hullua, että näin yhden vuoden sisään minulle tuli kaksi reissua Alpeille, toinen Sveitsiin ja toinen Italiaan. En aiemmin edes haaveillut Alppien näkemisestä, mutta nyt vuoden sisään kaksi reissua tehneenäni voin sanoa Alppien olevan ehdoton lemppari aktiivilomissani! Maisemat pistivät minut haukkomaan henkeä tälläkin kertaa. Alppeja ihastellessa ei voi kuin hiljentyä ja haukkoa henkeä miettiessä luonnon huikeutta ja sitä kuinka pieni sitä itse on. Todella kaunista ja vaikuttavaa. Välillä kylmät väreet saivat aikaan jopa pelon tunteen, maisemat ja raikas alppi-ilma ovat jotain todella ainutlaatuista. Näissä maisemissa tajuaa luonnon voiman.

Tässä ensimmäisessä postauksessa reissultamme jaan kuvia huikeista maisemista. Tulossa on vielä ainakin mountain biking-postaus, sekä pieni katsaus hotelliimme.Huomasitteko, että kuvissa on kolme kuvaa, jotka ovat otettu lähes samasta kohdasta mutta eri päivinä? Hullua kuinka paljon sää ja kellonaika muuttavat maisemaa!

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3