tiistai 10. marraskuuta 2015

ALPINA DOLOMITES

Haikeana muistelen hotelliamme Alppien reissulta. Samaan aikaan saan kylmiä väreitä kaikesta siitä upeudesta ja luksuksesta, jota hotelli meille tarjosi, mutta toisaalta tunsin olevani väärässä paikassa. Palvelu, jota sain henkilökunnalta oli hurjaa ( siis positiivisella tavalla ), mutta tuntui välillä niin väärältä koska en eroa heistä millään tavalla, samalla pallolla täällä meistä jokainen kuitenkin tallaa. Tästä voitte siis päätellä, että en ole tottunut tälläisiin luksushotelleihin, mutta nautin kyllä tästä kokemuksesta täysin.

Alpina Dolomites on super moderni hotelli, upealla paikalla, aivan käsittämättömien maisemien ympäröimänä. Oli hullua olla näin modernissa hotellissa, mutta kuitenkin olin täysin keskellä luontoa. Aamulla kun avasin huoneen verhot Alpit aukesivat silmien edessä. Parvekkeelle ( jonka koko oli ehkäpä noin puolet vanhasta asunnostani Suomessa ) astuessa unohdin kokonaan olevani hotellissa raikkaan ilman ja maisemien tuntuessa niin hyvältä. Hotelli sijaitsee niin korkealla Alpeilla, että autolla sinne ei saa ajaa kuin hotellin asiakkaat, koska hotellia ympäröi luonnonsuojelualue.

Alueelle ominaista ovat omenat. Tämä näkyi joka puolella hotellia olevista omenakoreista. Ei haitannut lainkaan napata omenaa matkaan aamusalille tai uinnille mennessä. Teekuppi altaalle kera omenan, niin johan jaksoi uida ja odottaa vesikielellä hotellin aamiaista ( joka muuten oli kuin suoraan taivaasta ).

Hotellin uima-allas on riittävän iso, jotta siinä pystyy uimaan matkaa. Maisemat aukeavat uima-altaalta suoraan Alpeille, joten kuvissa näkyvät aurinkotuolit sisätiloissa eivät olleet lainkaan turha asia, niistä katselee mielellään maisemia. Toisaalta lämmitetty ulkouima-allas toimii maisemien katseluun vielä paremmin.

Hyvät urheilupuitteet sekä sisällä, että ulkona ovat huiput, mutta täytyy kyllä sanoa että suosikkijuttujani itse hotellissa oli huoneemme kylpyhuone. Lasiseinät, katosta tuleva kevyt sademainen suihku, iso kylpyamme sekä useita musiikkivaihtoehtoja, mitä muuta sitä enää rentoutumiseen tarvitsee? Mainitaan nyt vielä kuitenkin wc, joka oli jokaista seinää myöten peiliä. Melko prameaa ja toisaalta äärimmäisen pelottavaa!

Yleisistä tiloista en kehdannut liiemmin räpsiä kuvia, mutta upeat aidot tulet takoissa olivat melkoisen vaikuttavat ja viihtyisät. Ravintolassa en varmaan koskaan tule tottumaan siihen kun joku työntää tuolin peppuni alle, mutta kyllähän se taitaa viiden tähden hotelleihin kuulua. Kaikkina aamuina hämmennyin myös käsittämättömän laajasta aamupalatarjonnasta (muun muassa hunajaa löytyi 9 erilaista! ). Oli myös varmaan tarjoilijoilla naurussa pitelemistä kun yritin vastata heille itsestään selviin kysymyksiin, kuten esimerkiksi kuinka lämmintä maitoa haluan kahviini tai mitä haluan munakkaaseeni. Kysyin mitä heillä on vaihtoehtoja, enkä muistanut puoliakaan kun olin kuullut vastauksen loppuun asti. Kyllä minulla meni pitkä tovi saada vastaukseni aina kasaan, koska olin niin hämmentynyt.

Ihana hotelli ja nautin kyllä todella paljon reissusta. Pyöräily kun on vienyt Italiassa sydämeni, oli mahtavaa päästä hotellilta niin vaivattomasti fillaroimaan!

Töissähän minä tällä reissulla olin, joten on aiheellista mainita vielä ihana leikkipaikka lapsille! Ei tämä leikkipaikka aivan Hop Lop ollut, mutta ei kyllä jäänyt kauaksi siitä. Leikkipaikassa sai lasten kanssa helposti useamman tovin kulumaan.

Suosittelen kyllä lämpimästi!

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3