keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

VIIMEISIÄ JYVÄSKYLÄTREENEJÄ

Pitkästä aikaa hioin käsilläkävelyäni ennemmän kuin varttitunnin. Eilen käytin kässäsäritreeniin aikaa jopa 45 minuuttia! Millainen siis oli eilinen treenipäiväni? Aamulla hieman kevyempi teknikkapainoitteinen treeni ja illalla selkeästi fyysisempi rykäisy.

AAMUTREENI:

45 min eriliaisia käsilläkävelyharjoitteita
(käsilläseisonta seinää vasten, kiipeäminen 15 kg platen päälle, käsilläkävelyä maksimi matkaa ja permannolla kyykystä käsilläseisontaan nousuja)


2 rounds for max reps:

4 min row (meters)
3 min box step lunges 
2 min shoulder to overhead
-rest 4 min between sets-

Treeni ei näytä kovalta kun kierroksiakin on vain kaksi. Täytyy kuitenkin sanoa että kolme minuuttia boksille askellusta tangon kanssa ei tuntunut hurjan kevyeltä kun yritti painaa ilman taukoja. Jos tämä treeni tuntuu kevyeltä niin ei muutakuin tankoon lisää painoa niin johan hymy hyytyy! :)ILTATREENI: 

Every  2 minutes for 10 minutes (5 sets):

snatch balance+ hang snatch+ snatch+ over head squat
(Rakenna sarjasi päivän kunnon mukaan ja pyri saamaan viimeisestä sarjasta raskain)

Every 2 minutes for 20 minutes (10 sets):

front squat + jerk
(aloita sarjasi 70% maksimi työntötuloksestasi ja korota painoja joka kierroksella)

Every 10 minutes for 30 minutes (3 sets) complete following for time:

row 1000m
60 double unders
30 russian kettlebell swings (24kg)
15  hand stand push ups (scaled)
10 toes to bar
5 chest to bar

Iltatreeni oli melkoisen hapokas. Aamunkässärit painoivat käsissä ja jouduin suosiolla skaalaamaan käsilläseisontapunnerrukset nokkaprässiin. Eivät olisi kässäripunnerrukset tulleet eilen ilman skaalausta millään. Kun näin tämän treenin paperilla mietin mihinkä olen itseni laittanut. Soutua, tuplanaruhyppyjä ja raskaita kuulaheilautuksia heti peräkkäin ja isot määrät. Mikään näistä kolmesta liikkeestä ei ole suosikkini. Mielessä pyöri vielä eilisen raskaat kuulaheilautukset ja over the wall burbeet ja happo iski kroppaan jo tämän treenin ajattelusta. Kovatreenipäivä, josta en olisi suoriutunut ilman seuraa.  Kiitos vain Mikko ja Riikka. 

4 min row

Shoulder to overhead

Shoulder to overhead

Box step lungesNyt suuntaan ajatuksia jo muuttoon. Asuntoni on saatava tyhjäksi perjantaihin mennessä ja huomenna olisi muuttokuorman kuljetusta tiedossa. Tällä hetkellä asun pahvilaatikkohelvetissä ja nukun lattialla patjalla. Perjantaista eteenpäin kierrän vielä 10 päivää tuttavien nurkissa ennen kuin lento Italiaan lähtee. Huomenna olisi tiedossa vielä viimeinen painonnostotunti Jykän opeissa. Täytyy ottaa viimeisten Jyväskyläpäivien aikana kaikki ilo irti treeneistä ja treeniseurasta!

 -Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3