perjantai 24. heinäkuuta 2015

CROSSFIT-ULKOTREENIÄ

Vaikka tämä kesä ei olekaan ollut auringonpalvojien mieleen niin treenimielessä kelit ovat olleet oikein mukavat. Ei ole ollut liian kuuma ulkona liikkumiseen ja aurinkoa on kuitenkin nähty jonkin verran, jolloin on ollut mukava roudata välineitä salin takapihalle ilta-aurinkoon.

Tässäpä teille yksi melkoisen miellyttävä treeni, jonka teimme Riikan kanssa ulkona.

ULKOILMATREENI

5 rounds:
 15 cal Assault bike
6 push press @35kg 
15 GHD sit ups
10 DB snatch @35lbs
  15 cal row

– 2 min rest between rounds – 

Tässä treenissä ei ole tarkoitus piiputtaa itseä aivan loppuun. Treenin jälkeinen olo olisi tarkoitus olla sellainen, että voisit tehdä vielä jotain muutakin. Rakastan tehdä treenejä, jossa sykkeet ovat korkealla, mutta tällä kertaa tarkkailin sykkeitäni treenin ajan ja pyrin pitämään ne 150 tuntumassa. Ei siis aivan sinne alhaiseen peruskestävyys sykkeisiin pudottu, mutta toisaalta ei myöskään revitelty täyteen keuhkojumppatreeniin. Hyvä palautusaika kierrosten väliin ja lisätään vielä ilta-aurinko, niin saimme oikein miellyttävän hyvänmielentreenin aikaiseksi!

Treeni starttasi 15 kalorin pyöräilyllä, jonka jälkeen tehtiin hieman push pressiä ( moni tuntee liikkeen myös nimellä vauhtipunnerrus ).  Push pressistä siirryttiin GHD-vatsoihin ( nämä voisi korvata vaikka linkkarivatsoilla, jos teillä ei ole mahdollista käyttää GHD-penkkiä ). Vatsojen jälkeen vuorossa olivat yhden käden käsipainotempaukset ja viimeisenä vielä kirsikkana kakun päällä soutua. Jokaisen kierroksen jälkeen pidimme kahden minuutin huilin. Kierroksia teimme yhteensä viisi.  Kokonaisuudessaan minulla kului tähän treeniin aikaa rapiat 33 minuuttia. Alkulämmittelyn kanssa treeni oli kivan napakka, mutta ei tosissaan mikään veren maku suussa tehty tappotreeni. Joskus tekee tosi hyvää tehdä treeni hymyssä suin ja hyvässä seurassa, ei aina hampaat irvessä ;) 15 cal assault bike

10 DB snatch @ 35lbs


6 push press @ 35 kg


15 cal row
GHD-vatsoista ei ole tällä kertaa kuvaa, mutta jos joku teistä miettii vielä liikettä niin kurkkaa tästä postaus vatsalihastreenistä.

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3