torstai 23. heinäkuuta 2015

TYTTÖJEN REISSU

Työni hiusalalla loppuivat viime viikon torstaina ( joku voisi puhua loman alkamisesta, mutta itse puhun töiden loppumisesta ). Kyyneleitä silmäkulmassa on näkynyt useampaan otteeseen, sillä todella pidän kampaajan työstä. Kuitenkin loppujen lopuksi olen positiivisin mielin, sillä Italiaan muutto ja uusien töiden alkaminen siellä alkaa jo häämöttää.

Torstaina tosiaan olo oli haikea ja ystäväni ehdotti Helsinkiin lähtöä istuessaan viimeisenä työpäivänäni tuolissani. Päätöstä ei juurikaan tarvinnut miettiä! Auto alle perjantaina ja nenät kohti Helsinkiä. Toiselta hyvältä ystävältä asunnon avaimet matkaan ja yösijakin oli tiedossa ( tattista vain Emilia olet kultaa ). Ei suunnitelmia, vain hyvä ystävä matkassa ja molemmilla vapaata. Ei tietoa milloin tullaan takaisin tai mitä tehdään. Asiat toimii ja matka on miellyttävä jos mielet toimii samalla tavalla ja on helppo tehdä mitä huvittaa milloinkin. Go with the flow.


// Paita Lindex / Toppi Zara / Housut Monki / Sandaalit Junkyard //Krista tämä reissu tuli todella tarpeeseen. Olet täydellistä seuraa <3

-Marika

2 kommenttia:

<3