sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

AAMU-UINTI

Viimeksi kerroin kuinka nautin siitä, että herään mielelläni aikaisin. Olen kai oppinut tähän tapaan äidiltäni. Jo lapsena muistan kuulleeni äidiltäni sanat "Päivä menee hukkaan jos nukkuu pitkään". Ajattelen nykyään itsekin näin ja haluan olla tehokas starttaamaan päiväni.

Kuinka minun tehokas päiväni sitten saadaan käyntiin? Jos on oikeasti tarve olla 100% skarppina mahdollisimman nopeasti niin aamu-uinti on minun juttuni. Heitin talviturkin tänä vuonna huhtikuussa ja olen nyt käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti aamuisin pulahtamassa kylmään veteen. Pelipäivän aamuina aamu-uinti on ollut ehdoton. Saatan juosta kevyen herättelevän lenkin ennen uintia, jos täytyy myöhemmin päivän aikana suoriutua jostakin, joka vaatii isoja fyysisiä ponnistuksia, kuten futismatsista. Kunhan kelit lämpenevät ja vedet kelien myötä tulee aamu-uinnistani joka aamuinen tapa. Tällä hetkellä vesi on kuitenkin vielä sen verran viileää, että joudun myöntämään uintini olevan vain nopea pulahdus. Siispä aurinko rakas, lämmitä meitä hieman niin saadaan kunnon uintikausi järvessä käyntiin.



Aamu-uinti on tehty minulle kieltämättä niin helpoksi kun astuessani rappukäytävästä ulos on vesi saman tien edessäni. Huippua sunnuntaita kaikille<3

-Marika

2 kommenttia:

  1. Voi kun olisin halunnut myös olla kanssasi aamu-uinnilla :)

    VastaaPoista

<3