sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

KUINKA TREENINI KÄY ITALIAAN MUUTON MYÖTÄ?

Kuinka treenaamiseni käy kun muutan Italiaan? Tätä aihetta olen pyöritellyt paljon mielessäni viime päivinä. Fakta on se, että olin asettanut itselleni salaisia tavoitteita crossfitin suhteen. Joudun näistä tavoitteistani lipsumaan ja siirtämään niitä myöhemmälle. En aio kuluttaa koko Italian reissuani treeniin. Aion nähdä ja kokea paljon reissullani. Treeni on kuitenkin iso osa elämääni ja en osaa olla ilman liikuntaa, mutta ei minun silti ole pakko treenata aina 8 kertaa viikossa. Reissuseurani on vähintään yhtä urheiluhullu kuin minäkin, joten liikuntaa tulee olemaan Italiassa paljon ja varmasti  urheilu on edelleen iso osa meidän molempien vapaa-aikaa. En siis aio ottaa stressiä tästä crossfit puolesta. Laitan Firenzen boxille mailia ja kyselen josko pääsisin silloin tällöin treenaamaan tutun lajin parissa. En kuitenkaan aio joka viikko käyttää useita tunteja lajin parissa boxilla kun nenäni edessä on hirveästi muitakin mahdollisuuksia liikkua.

Vaikka sanonkin siirtäväni tavoitteitani, niin tämä ei tarkoita ettei minulla olisi minkäänlaisia tavoitteita. Mielessäni pyörivät uudet tavoitteet. Minulla on viinitilalla tilaa ja aikaa hioa esimerkiksi kehonpainoliikkeitä kuntoon. Lupasin, että takaisin Suomeen palatessani kävelen käsilläni vaikka Kiinaan! Meidän boxilla naureskeltiin, että jos minua ei kuulukaan hetkeen takaisin Suomeen niin johtuuko se silloin siitä että en ole hionut kässäriäni tarpeeksi ;) Lupaan, että pystyn Suomeen palatessani oikeasti kävelemään pitkiä matkoja käsilläni, jopa väsyneenä!

Harkitsen myös tilaavani itselleni oman painonnostotangon ja hieman limppuja, jotta en jäisi aivan täysin paitsi nostopuolesta. Katsotaan onko tämä oikeasti mahdollista ja mitä työnantajani on tästä mieltä. Toivon, että saisin virittää pihalle oman nostopaikan! Ulkoilma punttia, kuulostaisiko vähän liian hyvältä? Katsotaan ja pohditaan!

Juoksuympäristönä Panzanon kylä on huippu! Jos siis tykkää juosta mäkisiä reittejä. Vuoristotiet tuovat pohkeille hieman lisähaastetta, mutta aion ottaa haasteen vastaan! Pyöräilykulttuuri on myös huippuluokkaa Toscanan alueella, joten enköhän yritä ottaa myös pyöräilyä haltuun. Eli toisin sanottuna liikuntamahdollisuuksia on paljon ja hyvin monipuolisesti. Ajatuksena on kuitenkin että treeniä ei vedetä Italiassa ollessa hampaat irvessä, vaan lähden enemmän nauttimaan ja hakemaan kokemuksia. Jos ei huvita treenata niin sitten syödään pastaa ja nautitaan muista jutuista.Ei se treeni ole niin vakava asia ;) Ihanaa hommaa se kyllä on!

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3