maanantai 11. elokuuta 2014

FUTISKUULUMISIA

Viime lauantaina olimme pelireissulla Lappeenrannassa. Lappeenrannan pepo on joukkuueellemme entuudestaan tuttu vastus ja tiedossa oli, että tiukkaa vääntöä saadaan kentällä aikaiseksi. Keli oli hieman viileämpi pariin edelliseen pelikeliin verrattuna. Tällä kertaa ei ihan plus 30 astetta mutta 25 asteen tuntumassa kuitenkin, tämä sää tuntui jo mukavalta pelata. Heh en uskonut sanovani tätä, mutta 25 astetta ei tuntunut edes kuumalta!

Jo bussimatkalla meidän jypyköistä huomasi, että pelihalua ja voitontahtoa oli kovasti. Tiedossa oli myös että peli olisi meidän keskikentän työmyyrän "The Judgen" viimeinen ennen vaihtoon lähtöä. Siispä halusimme saada tärkeät kolme pistettä tästä pelistä ja kavuta hieman ylemmäs sarjataulukossa. Peli sujui alun 30 minuuttia hyvin ja jopa uskaltaisin sanoa, että paikoin jopa mallikkaasti. Pallo liikkui hyvin ja nopeasti jypykältä toiselle ja saatin hyvin rakennettua paikkoja. 30 minuutin jälkeen pienoinen notkahdus pelissämme ennen puoliajalle menoa, mutta onneksi nostimme tasomme takaisin toisella puoliajalla. Tiukkaa vääntöä ja paikoin jopa hyvinkin fyysisiä tilanteita molemmilta joukkueilta. Oma peli kulki pitkästä aikaa, kiitos parantuneen selän, jota ei tällä kertaa tarvinnut varoa lainkaan vaan pystyin menemään tilainteisiin kovempaa kuin alkukaudesta. Jalat olivat hyvin auki ja kevyen oloiset, liekö seurausta hieman viileämmästä kelistä ja sähäkästä alkulämpästä, joten sain muutaman hyvän nousunkin omalta paikaltani puolustuslinjasta tuonne hyökkäysalueelle. Huippu fiilis jäi pelistä ja kotimatkalle lähdettiin kolme pistettä rikkaampana! Arvokkaat kolme pistettä olivat kyseessä sillä tämä voitto oli vasta ensimmäinen vieraspeleissä, jostakin syystä kotipelit ovat kulkeneet paremmin. Nyt meillä onkin yksi viikko pelitaukoa, jonka jälkeen jatkamme syyskierroksen pelejä.

Jos haluatte lukea kattavampaa raporttia pelistä niin se löytyisi TÄÄLTÄ! Raportin perästä löytyy linkki vierasjoukkuuen raporttiin, joka on myös lukemisen arvoinen.Pysykäähän kuulolla tällä viikolla, sillä olen päässyt kokeilemaan muutamaa itselleni uutta juttua tässä parin päivän aikana!

-Marika

2 kommenttia:

  1. kivoja on asukuvasi, mutta itse luen mielelläni näitä urheilujuttuja. sulla tuntuu olevan miljoona rautaa tulessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavata, että tykkäät näistäkin. Urheiluasiat ovat iso osa arkeani ja ne on itselleni tärkeitä :) kesäaikaan on hauskaa kokeilla kaikkea uutta siksi on helppoa pitää monta rautaa tulessa ;D

      Poista

<3