torstai 17. heinäkuuta 2014

SUNKISSED
//  Neule, Aurinkolasit & Hattu Lindex / Paita & Shortsit Monki / Kengät H&M //


Kesäloma on ohi ja arki alkaa pikkuhiljaa hymyilemään.

-Marika

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!
  Mua kiinnostaa tietää tosta sun upeasta fledasta. Sehän on osittain siili, mutta saako sen noin nätisti polkkatukaksi aina vai vaan kun se on vähän ’ylikasvanut’? Minkä pituinen ylipäätään toi pääliosa on? Miten sä laitat sitä? Oon ihan kade, koska toi tukka on mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo tosiaan puolet päästä on koneella ja oikeastaan minulla ei tässä mitään suoranaista polkkamallia ole vaan minulla on hiusten päälliosa takaa aika paljon pidempi kuin tuosta sivuilta. Koneosiot on ajettu vuosi sitten vanhaan " sienitukkaan" eli tosi takapainoiseen malliin, josta päälliosan mitta vain on kasvanut :) tähtään tässä kaiketi siihen että päälliosan hiukseni olisivat oikeasti pitkät ja nyt ne voisi luokitella puolipitkiksi. Edestä hiukseni yltävät siis tällä hetkellä noin leukalinjaan ja takaa jo hartialinjan alle. Minulla on aika paljon hiusta, joten tälläinen malli ei ole käytännöllinen jos hiuksia on hieman vähemmän. Pystyn pitämään tätä mallia auki jos föönaan tai kiharran, mutta jos annan hiusteni kuivua vain normaalisti jakaukselle hiukseni näyttävät hassuilta ja malli ei ole toimiva. Toisaalta koneosioiden takia olen saanut hiukseni nutturalle ja ranskanleteille jo pitkän aikaa mikä ei normaalisti olisi ollut mahdollista "sienimallia" pois kasvattaessani. Kihartaminen ja föönaus on nopeaa, koska hiuksia on puolet vähemmän konesioiden takia ;) mutta jos ei ole innokas hiustenlaittaja niin tämä malli on aika haastava ja menee silloin varmasti suurimmaksi osaksi ponnarille.

   Kysymykseesi miten laitan tätä mallia onkin useita vastauksia :) Jos pidän auki niin teen kiharat Revolvit-raudalla tai suoristusraudalla tai sitten föönaan pyöröharjalla, jolloin saan huijattua koneosiot parhaiten piiloon, koska saan täysin piikkisuoraan hiukseeni taipuisuutta isolla harjalla. Jos hiukseni ovat kiinni niin suosin vanhaa kiharapohjaa, sormitupeerausta ja paria pinniä (tämä look on bannerikuvassani ). Jos olen laiska sipaisen tukan vain perus tötterölle ponnarilla keskelle päätä tai letitän hiukseni tai pyöritän pannaksi kiertämään päätäni (nämä ovat nopeimmat ja helpoimmat tapani). Treenatessa suosin lettejä tai perus ponnaria.

   Toivottavasti sait vastauksestani jotain tolkkua! :)

   Poista
  2. Kiitos hyvästä vastauksesta :) Ihanaa, kun jaksat laittaa hiuksias. Tota mä oon just pohtinut, että jaksanko loppujenlopuksi.

   Mulla on nyt reilu leukamittainen tasapolkka ja pidän sitä joko ylhäällä tötteröllä tai ihan vaan auki... :D Monta kertaa oon pyöritellyt päässä leikkaisinko niskaan siilin, ne hiukset siis pois jotka ei mulla ponnariin yllä. Se olis tavallaan pehmeä lasku tähän, mitä oikeesti haluan, en vaan tiedä jaksanko sitä tosissaan laittaa.

   Toinen mikä mietityttää on just tuo hiuksen määrä. Mullakin on hiusta keskivertoa enempi, ja koskiessa se on paksun tuntuinen, mutta ei näytä siltä. Ei olis hirveän imartelevaa olla puoliksi siili ja päällä semmonen liru.. vaikeita päätöksiä :D

   Poista
  3. Kuulostaa siltä että omaat aika samanlaisen hiuslaadun kun minulla. Ei näytä äkkiseltään laittamattomana paksulta mutta koskiessa sen tietää, mutta oikeilla tuotteilla sen saa myös näyttäämään paksulta. Itselläni on ollut myös perus polkka, jossa on koneosio niskassa. Suosittelisin ehkä vastauksesi perussteella sitä vaihtoehtoa sinulle, koska se on tosiaan aika paljon anteeksiantavaisempi jos on laiskempi hiusten laittaja. Tuo minun konepolkka mallin löydät tästä postauksesta kolmannesta kuvasta http://ainaonhyvapaiva.blogspot.fi/2014/01/tukka-kriisia.html . Toki hankala suositella kumpaakaan kun en tiedä minkälainen hius siellä ruudun toisella puolen on :) töissä olen usealle suositellut ensiksi tuota niskakoneosiota ennen tälläistä isompaa koneosiota :) niskassa olevan undercutin saa kuitenkin niin paljon näppärämmin kasvatettua piilossa pois jos ei miellytäkään kun tämän isomman :)

   Poista
  4. Ja tosiaan työni takia minun on melkein välttämätöntä laittaa tätä pörrökasaani kun rupeaisi asiakkaat varmaan katoamaan jos ihan laittamattomalla kuontalolla muiden hiuksia leikkaisin ;)

   Poista

<3