torstai 26. syyskuuta 2013

Joona

Onko kellään koskaan sellaisia päiviä kun tekisi mieli pukeutua poikaystävän vaatteisiin? Tai tuleeko teille vaateostoksilla sellainen olo, että miesten puolelta löytyisi mukavampia vaatteita? Minulle käy näin usein. Olemme Joonan kanssa ainakin toistaiseksi sen verran samaa kokoa, että voin aina välillä ryöstää Joonalta paitoja. Housuissa näin en voi ONNEKSI tehdä! Turhan mukavia olisivat miesten lököhousut näin syksyllä ja silloin jäisi oma pökät käyttämättä!

Kiertelin viime viikolla kauppoja ja eksyin Carlingsin miesten osastolle ( kuten monesti ennenkin). Yllätyksenä ei tullut se että hypistelin ihania miesten neuleita ja paitoja hyppysissäni. Päädyin ostamaan Joonalle tosi kivan syyspaidan. Taka-ajatukset olivat tottakai mielessä ja ilmoitinkin kassalla jo tutulle myyjälle, että tämä paita taitaa päätyä syksyn aikana myös minun päälleni.  Kun lähtee yksin sadetta karkuun kauppoihin saa samalla puettua miehen ja itsensä. Tulisiko tästä minulle uusi tapa säästää?


// Paita & housut Carlings / Kengät Converse / Cap JC //



Onneksi tämä vaatteiden lainailu on vain minun tapani. Olisi se melkoista jos Joona tulisi joku aamu aamiaispöytään maksihameessa!


Nautitaan syksystä!

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3