sunnuntai 15. syyskuuta 2013

FLYBOARD SM 2013

Kisapäivä on nyt takana. Ihania muistoja. Upeita ihmisiä. Täydellinen sää. Hyvää musiikkia. Adrenaliini rush ja hyvät fiilikset!

Lajinahan tämä flyboarding (tai joku saattaa puhua lentolautailusta) on todella uusi. Laji on kehitetty Ranskassa kolme vuotta sitten ja Suomeen laji on rantautunut oikeastaan vasta tänä kesänä. Siispä viime lauantaina Jyväskylässä järjestetyt SM-kisat olivat lajin ensimmäiset.  Toivotaan, että ensi kesällä lajilla olisi  runsaasti kokeilijoita ja lisää uusia harrastajia, jotta kisat saataisiin vielä isommiksi! Tänä vuonna saatiin kuitenkin jo niinkin kattava määrä osallistujia, että naisilla ja miehillä oli omat sarjansa. Hymyillen voin ilmoittaa, että itse nappasin naisten sarjassa kakkossijan!

Iso kiitos kisojen järjestäjille, koska päivä oli mitä mahtavin ja kaikilla vaikutti olevan mukavaa ja puitteet loistavat. Tässä teille esimakua kisoista muutamien kuvien muodossa. Myöhemmin mahdollisesti luvassa videomateriaalia, sillä kisoissa oli paikanpäällä muun muassa GoPro:n omat kuvaajat!

Ihania rämäpää naisia <3



GoPro siellä pörräilee.



Siellä lentää "mentorini" Miika Tourunen
Miika Zeropointit jalassa.

Otan tuntumaa
Dints Dints Dints
I dive like a dolphin!
Katsojia oli ihanan paljon! Kiitos kaverit kun jaksoitte huutaa äänenne käheiksi! <3






Tunnelma katossa ja keli on kuin morsian.
In the zone



Fiilistä musiikin merkeissä meille tarjoili Benry Vaz

Saunalautta toimi kilpailijoiden lämmittäjänä.



Naisten sarjan onnellinen voittaja!




 Kannustan lajista kiinnostuneita kokeilemaan flyboardingia ! Helppoa ja viihdyttävää.


-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3