sunnuntai 22. syyskuuta 2013

DIY JEANS

Näin syksyn tullen himoni liikuntaan on kasvanut potenssiin sata. Harmikseni selkäni on taas ruvennut reistaamaan ja olen joutunut hieman hölläämään liikunnan suhteen. Johonkin tämä käsittämätön energian määräni on kuitenkin purettava. Olen viikon aikana tuunannut (tuhonnut) pari t-paitaa ja uudet housut. Jep uudet! Etsin ihania lököfarkkuja hiki hatussa kaupasta, mutta en vain yksinkertaisesti löytänyt mieleisiä. Siispä ostin lähes mieleiset farkut ja tein niistä mieleiset. Yleensä kun tuunaan vaatteita pyrin tekemään sen vaatteille jotka ovat jo jääneet vähemmälle käytölle, mutta nyt tein poikkeuksen ja tuhosin hintalapulliset pökät.

Mitä siis tarvitset tälläisten housujen tuunaamiseen. Sakset, pinsetit ja tietysti itse pöksyt ( ehkä myös kärsivällisyyttä ja jonkun hieromaan niskojasi tuunauksen jälkeen ).

1. Leikataan housuihin saksilla oman maun mukaan viiltoja vaakasuorasti.
2. Nypitään pystysuorat langat pinseteillä pois.
3. Raastetaan jotain kulmikasta vasten pöksyjä raastin raudalla ( ei revityjä kohtia vaan esimerkiksi taskujen kulmia tai reidestä ehjää kangaskohtaa ). Valitettavasti en kännykällä kaikessa tohinassani muistanut tätä raastamista kuvata. :(

Tässä muutama kuva toteutuksesta.Tältä housut näyttävät valmiina. Rennot lököpökät <3 Ensimmäisen pesun jälkeen katson lisäänkö vielä hieman lisää kulutuksia ja repeämiä.

Syksyistä sunnuntaita kaikille!

-Marika

2 kommenttia:

<3