maanantai 12. marraskuuta 2012

Vauhdissa taas!

Viuuuuuuuuh! Futis treenit on taas pyörähtänyt käyntiin ja personal trainerin kanssa uusi ohjelma käynnissä. futiksessa on täysin (no ei ihan täysin, mutta melkein) uudet tuulet käynnissä; muutoksia valmentajissa ja pelaajissa. Mielenkiinnolla odotan mitä loppu syksy ja talvi tuo tullessaan sillä saralla. Olen niin rakastunut tähän uuteen tuttavuuteen, saliurheiluun. Ihana kun tulokset rupeaa näkymään. Puolitoista kuukautta tiukkaa 5-7 treenin viikkoa takana ja kolme pudonnutta paino kiloa. Täysin uusi treeniohjelma polttelee kädessä ja tiedossa jopa yksi treeni päivä Kuopiossa. Nyt täytyy vain saada aikataulut natsaamaan työn, futiksen ja tämän salivillityksen kanssa. Onneksi saliohjelmat ja siihen kuuluvat peruskuntolenkit lyhenevät ajallisesti huomattavasti (ja painot salilla lisääntyy) niin ajankäyttö mahdollisesti helpottuisi.. Ehkäpä ensi kesänä jalka nousisi futiskentällä kevyemmin kun tuo peruskestävyys olisi oikein super kunnossa. Äärirajoilla työskentelyssä ei pitäisi olla ongelmaa jos treenit futiksen fysiikkatreeneissä jatkuu samalla tavalla kuin viime talvena. Urheilu on ihanaa!

Tässä olisi hieman kuvallista esimakua tulevasta postauksesta. Joona varmaan nautti kun jouduin kerrankin olemaan hiljaa kuvatessa enkä ollut ohjaamassa muutakun käsilläni ja kevyellä muminalla "huutamisen" sijaan! Löytyi siis keino jolla minut saatiin hiljaiseksi, ei muutakun paljetit huuliin niin johan Marika hiljeni!




Niin kuin huomata saattaa olen taas blondannut kulmakarvani. Tykkään vaaleista kulmista kovasti, mutta ekan viikon jälkeen tyvikasvu on jo aika huikea. Kuinkahan usein viime kesänä olin vaalentamassa kulmiani kun koko kesän painelin blondeilla kulmilla. Ehkä siirryn taas hetkeksi tummiin kulmiin niin ei tarvitse kärvistellä tyvikasvun kanssa.

-Marika

2 kommenttia:

<3