sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Pre-Christmas viikonloppu

Nyt on juhlittu pikkujoulua oikein olan takaa. Eilen vietettiin oikein mukavaa iltaa. Aloitin pikkujoulutunnelmat joukkueen pikkujouluissa, joista siirryin kaveriporukan kinkereihin ja tänään vielä Joonan äidin luokse syömään pikkujoulutunnelmissa. Mukavaa oli. Eihän pikkujoulut ole mitään ilman lahjoja, joukkueen juhlissa lahjan piti alkaa G-kirjaimella( G niinkuin GLÖGIRYHMÄ). Luulin keksineeni hyvän ja erilaisen lahjan, ostin Goji marjoja. Yllätys yllätys, ainut lahja mitä oli koko joukkuueella kaksi samaa oli juuri nämä goji marjat. Kaiken huipuksi sain itse lahjaksi näitä marjoja, en kuitenkaan omaa pakettiani. Kyllä muuten nauratti kun avasin pakettia ja näin mitä sieltä paljastui. Rakastan goji marjoja, nam.

Tämä näköisenä juhlittiin pikkujouluja. Oli pakko käyttää tilaisuus pukeutua punaiseen hyväksi. En juuri koskaan käytä punaista, mutta tähän mekkoon rakastuin! Silmämeikkini oli kuitenkin illalla loppujen lopuksi paljon paljon tummempi kuin kuvissa. Lähes tulkoon smokey eyes.

Takki ja hanskat H&M, huivi Gina Tricot, koru ja mekko Lindex, Kengät Bianco, Laukku vintage.





Selkä alkaa olla jo parempi. Huomenna käyn lenkillä hieman tunnustelemassa tilannetta, tämän illan treenit jäävät kuitenkin väliin. Taidan nauttia täyden illan ajan tanssi tähtien kanssa formaatista ja villasukista.

-Marika

8 kommenttia:

  1. täytyy sanoa, että oot tosi muuntautumiskykyinen. hyvällä tavalla

    VastaaPoista
  2. Marika,
    Sun blogia seuratessa tulee kyllä aina hyvä päivä! :)

    VastaaPoista
  3. Aivan uskomattoman ihana kontrasti sun hiusten ja tuon punaisen värin välillä. Oot kyllä upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis. Taidan innostua punaisen käyttämiseen mahdollisesti enemmänkin :)

      -Marika

      Poista

<3