perjantai 23. marraskuuta 2012

Luumua koneessa

Olen tuoksujen ja huulipunien suurkuluttaja. Minulle (tai no itseasiassa Joonalle) sattui pieni vahinko tässä pari viikkoa taaksepäin. Annoin lemppari punani Joonalle taskuun säilytettäväksi kun itselläni ei taskuja tai laukkua ollut matkassa. No niinhän tietenkin kävi, että puna jäi Joonan taskuun ja farkut meni pesukoneeseen. Siellä lemppari tumman luumun sävy pyöri iloisesti koneessa. Onneksi korkki oli pysynyt kiinni eikä ollut levinnyt koneeseen. No joka tapauksessa puna on käyttökelvoton. Lähdin metsästämään uutta. Ostin Make Up Storen Black Orchidin. Sävy aivan ihana mutta puna vain rakeilee huulissa. Siispä uudestaan metsästämään. Löysin aivan ihanan sävyn Diorilta(rouge hypnotic, hypnotic red)! Se vain kestää, kestää, kestää ja kestää! Ei ihan niin tumman puhuva mitä olin ajatellut, mutta uusi suosikkini ehdottomasti! Samalla reissulla ostin taas yhden vakio tuoksuni, joka pääsi loppumaan hetki sitten. Kaksi ehdotonta suosikkiani, jotka on aina oltava tuoksu valikoimissani ovat Bossin Femme sekä Chloén Love. Tällä kertaa Love lähti kaupasta mukaani taas. En varmaan luovu näistä kahdesta tuoksusta koskaan, muuten olen tuoksujen suhteen kokeilun haluinen ja tykkään siitä että minulta löytyy joka tilanteeseen sopiva tuoksu. Tuoksut muistuttavat aina vahvasti tietyistä hetkistä ja mistään ei haluaisi luopua, mutta tila loppuu kesken jos kaikki olisi jatkuvassa käytössä.








Sain rikottua selkäni. Tai rikki se on ollut oikeasti jo monta vuotta mutta nyt sain jonkin venähdyksen. Niinkin turhassa tilanteessa kun 25 kilon kiekkojen nostaminen pois jalkaprässistä. En siis käyttänyt jalkoja laskiessani painoa nilkan korkeudelle vaan taivutin selkää kun purin painoja pois ja hupsista keikkaa, viime yö menikin pelatessa kännykällä pelejä ja kävellen pientä ympyrää. Siispä pieni treeni tauko taitaa olla tiedossa, kun ei sukkiakaan saa omin neuvoin jalkaan. No, jos tästä jotain positiivistä löytyy niin on aikaa olla kotona ja tiedän, että treenimotivaatio on korkea kun olisi hirveä hinku treenaamaan. Tältä viikolta taitaa jäädä intervallijuoksut, toiminnallinen puntti ja vikat pallotreenit väliin. Ensi viikolla katsellaan uudestaan. Ostin joukkueen pikkujouluja varten uudet popotkin, mutta eipä niitäkään voi jalkaan laittaa kun selkä ei taida kestää vielä muokkautumatonta kenkää. Täytyy keksiä niille toinen käyttöpaikka, ehkä istun ne jalassa sunnuntai päivän kotona ja heiluttelen niitä sohvan laidalta.

-Marika

P.s. Viime yönä ei tullut juuri nukuttua niin hurahdin siinä yön pimeinä tunteina Draw Something- peliin. Joona raukka joutui kärsimään, koska tätä peliä ei voi pelata yksin. Joona joutui siis unisena piirtämään minun vastustajana kännykän näyttöön kuvia. Hieno peli, ainakin pienessä uni pöhössä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3