lauantai 27. lokakuuta 2012

Vihreä Perhe ja Hiuskilpailua

Tässä muutama päivä takaperin juhlittiin meidän vihreän perheen kauden päättäjäisiä Riihivuoressa. Kohta on ollut lähes puolitoista kuukautta taukoa futiksesta ja ensi viikolla alkaisi taas aherrus pallon kanssa. Ikävä on kyllä jo ollutkin.

Meillä oli ihanat päättäjäiset joissa oli lähes VIIDEN tunnin olympialaiset ja kaikkea muuta ihanaa! Kiitos suuri joukkuekavereille jotka jaksoivat suunnitella huikean ohjelman. Olympialaisissa huomasi kuinka monelta meistä löytyy kilpailuhenkeä totisesti! Meinasi useaan kertaan äänet nousta ja pientä vilunkipeliä saattoi olla havaittavissa jokaiselta tiimiltä ;) Tälläisistä pienistä reissuista ja tapahtumista saa virtaa pitkäksi aikaa! Lämmöllä muistelee pitkään kaikenmaaailman banaani ja kattilan kansi viestejä. Naurua riittää ja Jypinkylä pauhaa. Hölmöä hommaa ehkäpä, mutta hyvä mieli siitä jää aina!

Leena antoi minulle muutamia kuvia, kun taas vaihteeksi unohdin kameran kotiin. Näin on käynyt nyt jo aivan liian monta kertaa! Kiitos Leena kuvista siis.

Kisojen voittoloikka!



Olympialaisten voittajajoukkue "Näppituntumalla"

Voittajajoukkue sai palkinnoksi proteinipatukat :D

Tänään on ollut melkoinen päivä taas. Uusia kokemuksia ja pää lyö tyhjää. Olin aamupäivän tuomaroimassa hiuskilpailuja, Hiusmuotoilukoulu Aki Korpisen joka vuotista Junior Cup- kisaa. Oli jännää olla itse se joka kiertää lehtiön kanssa ja merkaa ylös punakynä viuhuen. Täytyy sanoa että ei ole helppoa hommaa tuo tuomarointi, silmät pitäisi olla joka puolella ja on hankala arvottaa käsityötä parhausjärjestykseen kun muuttujia on niin paljon. Ihanaa vastapainoa kuitenkin perus parturikampaajan liiketyöskentelyyn ja oli kiva katsoa tätä hommaa välillä lehtiön takaa eikä aina sieltä kilpailijan näkökulmasta, se on tullut jo muutaman vuoden aikana nimittäin aika tutuksi. Haastetta hommassa oli ja ehkä joskus saan uuden mahdollisuuden tälläiseen. Ehdottomasti hieno kokemus! Täytyy sanoa, että shokkivärit vilisee tällä hetkellä silmissä ja hattua täytyy nostaa hienoille ongelman ratkaisuille joita kilpailijat keksivät skabassa. Ehkäpä tästä jotain ammennettavaa jäi myös itselle liiketyöskentelyyn ja myös muutamia sydämen tykytyksiä muutamissa vaativissa tilanteissa. Hiusmaailma on kiehtova ja monimutkainen maailma. I LOVE IT!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3