sunnuntai 7. lokakuuta 2012

22 and not getting any older

Yesterday was my birthday! En yleensä ole juhlinnut isolla porukalla synttäreitäni. Tein poikkeuksen tänä vuonna. Minulla on parin viime vuoden aikana ollut jonkin sortin alkavaa ikäkriisin poikasta ja olen päättänyt, että 22 vuoden jälkeen en laske ikääni! Eli nyt oli viimeinen hetki juhlia synttäreitäni ;) Eilen oli siis käynnissä 22 enkä vanhene koskaan parteeeet!

Leivoin hirveästi kaiken maailman herkkuja ja valkosuklaa oli illan kantava teema ruokapolitiikassa. Ei ehkä fiksuin veto jos ajatellaan minun tämän hetken treenausta! Saan varmaankin hampaat irvessä karistaa nuo herkut pakaroista ja lanteilta ensi viikolla! No ainakin ruuat ja herkut näyttivät maistuvan kavereille. Illan aikana pelattiin yhtä maailman hauskimmista peleistä, Showtimea. Peli muistuttaa aliasta, mutta puhuminen on kiellettyä ja kaikilla muilla tavoilla sanojen selittäminen on sallittua. Lisä elementtinä peliin kuuluu biisien viheltäminen ja jottei kaikki tämä sanaton esittäminen olisi liian helppoa vastustajilla on käytössään pillit joilla pitää ääntä. Pyydänkin tässä sitten eilisen takia naapureilta anteeksi ääntä joka pilleistä lähti! Ihana peli jossa tutustuu rennosti kaikkiin osallistujiin ja nauru raikaa.

Illan päätteeksi suunnattiin Jyväskylän Shakeriin nauttimaan muutamat taivaalliset juomat, joihin ei kyllä koskaan pety tai kyllästy. Kiitos rakkaat ihanista juhlista. Olette kaikki tärkeitä <3

Rakastan kukkia ja sain niitä mielin määrin! Kiitos rakkaat kukista!
Leivoin 50 prinsessa cupcakea!

Leipuri Marika taikoi myös valkosuklaalimekakun!
Muutama lahja useiden joukosta
Äitini lahjakas sormistaan aherti minulle lahjaksi tilkkutäkin <3


Kyllä vain, näette oikein. Sain Millalta lahjaksi After Training  mömmöt! :D Tälle naurettiin illan aikana useaan otteeseen.

Sisko on aina valmiina hätiin

Valkosuklaaputous höystettynä kanelilla ja rommilla



Biisin vihellys ei onnistunut katsekontaktin kanssa


 

Vapaa tyyli

Joonan pylly on ihan hyvä

Pakollinen "mitä tässä tapahtuu - kuva"

My love

Täyttä rakkautta

Tähän on varmaan ihan hyvä lopettaa kuvavirta. Hei, söin myös terveellistä ruokaa, porkkanat paljastavat!


 Täytyy varmaankin muuttaa vanha ikä tähän uuteen 22 tuolta omasta kuvauksestani, shiiiiiiiiit!  22 AND NOT GETTING ANY OLDER!


-Marika The Old Lady



2 kommenttia:

  1. I <3 cupcakes! Really nice topping! How did you make those blue ones?

    -Sue

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. It's just butter cheese, blue candy colour, sugar and lemon juice :)

      Poista

<3