torstai 25. lokakuuta 2012

Redskins

 Löysin Joonalle synttärilahjaksi ( Joonan synttärit on kyllä vasta marraskuun puolessa välissä :D) oikein vanhan  Redskinsin takin kirpparilta! Ostin sen heti enkä miettinyt hetkeäkään. En ollut varma käyttäisikö Joona sitä, mutta päätin ostaa sen silti. Ajattelin ja ehkä myös toivoin saavani sen itselleni jos Joona ei pitäisi siitä. No niinkuin kuvista näkyy, takki sopii Joonalle super hyvin! Ehkä saan lainata takkia joskus. Toisaalta taidan hukkua siihen, mutta ei se ehkä haittaisi.

Tein viime sununtaina itselleni uudet sunnuntaipöksyt. Vanhat ystäväni raastinrauta sekä sakset pääsivät avuksi. Harmaista, tylsistä ja hiukan tiukoista gollegehousuista sai heti paljon kivemmat.



Syksyn huomaa kyllä kuvistakin. Kameran kanssa oltiin ulkona ehkä puolitoista tuntia jos sitäkään ja viimeiset kuvat on jo huomattavasti synkempiä kuin alkupään sunny day kuvat.

Salille lomps!

-Marika

P.s. Tukkani värjättiin eilen uudella KC:n värillä jossa ei ole virallisesti tummuusastetta vaan outoja, upeita ja täydellisiä vivahteita! Väri lanseerataan ensivuoden puolella virallisesti. Pääsin testaamaan sitä ja lopputulos on miellyttävän mielenkiintoinen! Saa nähdä kuinka hyvin pysyy minun super blondatussa ja huonokuntoisessa tukassa. Kuvia tulossa mahdollisesti myöhemmin. Instagrammista löytyy jo.

P.p.s. Tänään on Jyväskylän pub Katseessa Heviä! klubin ibiza iltamat! DJ keikkaa heittää myös Jonah Con! Kaikki kuulolle sinne siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3