tiistai 9. lokakuuta 2012

Pientä välipalaa

Rakastan Viikinkiravintola Haraldia! Kävimme Joonan kanssa siellä tänään syömässä kun ei eilen ollut aikaa juhlistaa  viittä yhteistä vuottamme muuten kuin kotiruuan merkeissä. Harald on noussut Jyväskylässä suosikki ravintolaksemme. Siellä ollaan käyty jo useaan otteeseen niin arkena kuin juhlanakin. Palvelu on aina hyvää ja ruoka ei koskaan tuota pettymystä! Kasvisruuat ovat taivaallisia ja rakastan  kilpiä ja miekkoja, jotka voi tilata isommallekkin porukalle. Haraldin ihanan tunnelmallinen sisustus tuo minulle jostakin syystä mieleen aina joulun tai pimeän talvi-illan ja nautin ruokahetkestäni siellä aina. Tänään syömämme kanaruuat olivat taivaalliset ja uskallan jopa väittää tämän päiväisen ruokakokemukseni olleen paras aikoihin. Suosittelen lämpimästi. Haraldissa on neljä viikkoa sitten vaihtunut menu, joten makuhermoja hivellään täysin erilaisin lisukkein kuin aiemmin.

Muutama kuva kuvanälkään, näitä lisää parin päivän sisään. Ruuasta ei tullut valitettavasti napsittua kuvia, jotenkin ravintolassa kuvaaminen vie minulta nautinnon itse asiasta; SYÖMISESTÄ :D






Nyt salille hikoilemaan, onneksi syömisestä on jo reilu kolme tuntia aikaa, muuten käpertyisin sohvalle villasukkien kanssa.

-Marika

2 kommenttia:

  1. Ei ole tullut vielä kokeiltua, mutta paljon kehuja kyllä Haraldista olen tuttaviltani kuullut. Taitaa Jyväskylän lisäksi löytyä ainakin Lahdesta ja Helsingistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ainakin noista paikoista löytyy ja helsingissä olen myös käynyt kokeilemassa :) suosittelen kyllä lämpimästi. Ihana miten ensikertalaisille on saatavilla vielä entistäkin enemmän rooleihinsa eläytyviä tarjoilijoita. :) tarinat joita tarjoilijat kertovat pyynnöstä ovat mahtavia, ainakin jyväskylässä :)

      Poista

<3