sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

SUOMEN CUPIN JÄLKITUNNELMIA






Kuvaaja Essi Lintunen

Kuvaaja Kalevi Hämäläinen



Kuvaaja Essi Lintunen

Kuvaaja Essi Lintunen

Kuvaaja Kalevi Hämäläinen


 Nyt on pöly saanut laskeutua hieman tiistaisen Suomen Cupin pikkufinaalin jäljiltä ja ajattelin laittaa teille tänne muutamat kuvat ja kertoa hieman fiiliksiä, joita nyt tällä hetkellä on pelistä. Tiistaina  pelasimme Sonera Stadiumilla pikkufinaalin Malmin Palloseuraa vastaan ja etukäteen peliä oli arvosteltu futisfoorumeilla ja meidän odotettiin häviävän murskalukemilla (yli 10-0 tuloksiakin veikattiin). No meillähän ei ollut peliin lähtiessä muuta kuin vain voitettavaa ja lähdimme hyvillä mielin peliin, vaikka jännitystä olikin kovasti ilmassa. Jännitys kääntyi hihitykseksi kun lähestyimme Helsinkiä ja kun vihdoin pääsimme katsastamaan kenttää, jolla pelimme pelattiin, ei hymystä meinannut tulla loppua.

Taistelemaan menimme ja emme aikoneet antaa Malmin pyörittää meitä aivan miten sattuu. Tottakai pelissä oli näkyvissä, että pelaamme eri sarjatasoilla, mutta vääntöä saatiin aikaiseksi. Muutama maalipaikka oli myös meillä eikä vain ja ainoastaan MPS:lla. Peli päättyi 4-0 MPS:n voittoon ja ehdottomasti MPS voittonsa ansaitsikin! Viimeisin maali tuli kuitenkin vasta lisäajalla ja olimme pelissä myös yhden puolituntisen ilman että omissa soi. Huikea kokemus meille päästä pelaamaan tälläisissa puitteissa ja tottakai tälläiset pelit tuovat kovuutta myös omiin sarjapeleihimme.

Tällä hetkellä pelin jälkeiset fiilikset ovat hyvät ja voimme olla ylpeitä suorituksestamme pikkufinaalissa. Nyt tällä hetkellä palloliitto viettelee kesälomia, joten meillä on viiden viikon pelitauko ( futishan on kesälaji niin on hienoa että pelihin tulee näin pitkät tauot. Sarjapelit venyvät siis lokakuulle asti, toivottavasti talvi ei tule hurjan aikaisin :D ). Pelitauko ei tarkoita kuitenkaan taukoa treeneistä. Tällä hetkellä siis meillä on käynnissä reilun parin viikon omatoiminen treenijakso, jonka jälkeen palataan taas joukkueen kanssa pallotreeneihin.

-Marika


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3