maanantai 9. kesäkuuta 2014

PIKKUFINAALI HÄÄMÖTTÄÄ








 Huomenna 10.6 meidän omalla jalkapallon vihreällä perheellä (jypk2) on kovat paikat edessä. Suuntaamme aamulla matkaan virkeinä nenä kohti Helsingin Sonera Stadionia, jossa pelaamme Suomi Cupin pikkufinaalin Malmin Palloseuraa vastaan. Jännitystä on varmasti ilmassa koko joukkueellamme, mutta minä itse olen super kova jännittäjä. Huomen aamulla täytyy siis karistaa tämän illan ylimääräinen jännitys ja lähteä iloisin mielin haastamaan MPS. Olemme pelissä altavastaajan roolissa, sillä olemme ainut kakkosdivarin joukkue, joka on näihin finaalipeleihin asti päässyt. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö meidän joukkueella olisi pallon nälkää ja tahtoa näyttää, meillä ei ole mitään hävittävää tässä tulevassa pelissä, päin vastoin.  Ainakin olemme tehneet tällä tuloksellamme jo seurahistoriaa ja se on jo itsessään hyvä suoritus.

Tänään on syöty hyvin ja nesteytystä hoidettu, kuten ennen sarjapelejäkin. Keliksi ei ole luvattu hurjan kuumaa ilmaa, mikä on aina plussaa. Olosuhteet pitäisivät siis olla kaikinpuolin hyvät kun kyseessä on Sonera Stadion. Toivotaan, että saadaan kaikki pelaajamme huomenna kentälle pelikuntoisina ja hyvin palautuneina lauantain pelin jälkeen. Lauantain peli oli meidän joukkuueeme osalta täysi fiasko. Hävisimme 1-0 vaikka lukemat olisivat voineet olla meille hurjan paljon suotuisammatkin. Tämän viikonlopun fiaskon luulisi antavan hieman potkua ja tahdonvoimaa huomista varten!

En ole aiemmin laittanut blogini puolelle tälläisiä urheilumotivaatiokuvia. Mitä mieltä olette jos tälläisiä tulisi useammin? Meillä Suomessa kun on niin upeat puitteet juoksemiseen ja ulkotreenaamiseen! Leukoja voi vetää melkein missä vain ;)

-Marika

4 kommenttia:

  1. Anna tulla.. I like :) hyvä tsemppi oli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvä ;) Sillä ajatuksella lähdettiin pelaamaan, että ei ihan heittopusseja oltaisi ja onneksi lukeat pysyi noinkin siistinä. Toki sen lisäajan maalin ois voinut jättää pois ja tehdä omista paikoistamme vaikka yhden ;) hyvät fiilikset jäi. En kerinnyt nähdä sua siellä ollenkaan :(

      Poista
  2. Löysin siun blogin tuossa alkuviikosta ja on ollut kivaa luettavaa/katseltavaa! Kuvat on ollut upeita! Olet selkeästi paneutunut asiaan.. Ja jutut huokuu niin palojn positiivista elämänasennetta, että on hienoa lukea näitä kirjoituksia!! :) Futis-päivitykset on kiinnostavia.. Itsekin junnu-aikoina pelasin Jypkn riveissä.. Tsemppiä loppukauteen! :) "Urheilumotivaatiokuvat" on ainakin miusta jees! You Go Girl!! :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla että tykkäät minttumaaria :) tarkoitukseni on panostaa kuviin mahdollisimman paljon, se on vähän niinkuin intohimo tuon urheilun lisäksi :) välillä on toki kiva laittaa myös tilannekuvamateriaalia ja urheilu sopii siihen hyvin ;)

    VastaaPoista

<3