keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

MIELI LEPÄÄ

Blogini on kokenut tässä alkukesästä pienen taantuman. Syynä ei ole motivaationi puute vaan päinvastoin! Treenimotivaationi on korkeammalla kuin koskaan ja taas vaihteeksi minulla on sata rautaa tulessa kerralla. Koneella istuminen ei kuulu tällä hetkellä lemppari hommiini kun voi olla ulkona treenaamassa. Ensi viikolla raotan hieman lisää uusimmasta tempauksestani urheilun merkeissä, olkaa siis kuulolla alkuviikosta.

Kameraa en ole kokonaan hylännyt vaikka työt ja treeni täyttää ison ojan arjestani tällä hetkellä. Videokuvaus on imaissut minut kokonaan uuteen maailmaan ja kannan GoProta joka paikassa mukana. Videomateriaalia kertyy siis kokoajan koneelleni, mutta sen käsittely vie huomattavasti enemmän aikaa kuin valokuvien. Videoita on siis tiedossa ja paljon tässä kesän mittaan. Kesälomani alkaa viikon päästä, joten eiköhän järkkärikin pääse taas pian matkaani mukaan ja alan täyttämään blogiani myös kuvilla. Kiitos teille ihanista s-posteista kuviani koskien. Mukava saada palautetta ja kuulla että siellä ruudun toisella puolella tykätään lukea ja katsella. Itsekin nautin tästä hommasta kovasti!

Pitkästä aikaa raotan teille palan arkeani mökkifiilisten kautta. Nyt kun arki on treenin ja työn täyteistä niin mieli lepää kun pääsee mökille saunomaan ja nauttimaan perheen seurasta. Treenailen crossfitin tiimoilla tällä hetkellä kovasti käsilläkävelyhommia ja sainkin omasta isästäni hyvän treenikaverin mökillä tähän.  Joskus unohtaa, että vinkkejä moniinkin asioihin voi saada siitä aivan vierestä, eikä aina vain valmentajilta ;) Tattista vain isukki!

Kesän aikana on pakko kehitellä jokin huikea mökkitreeni ja nakittaa sukulaiset mukaan treenaamaan! Treeni ja sen jälkeen huikea grilliruoka ja puusauna! Voiko olla mitään parempaa? Meidän mökkisauna on maailman ihanin paikka istua ja nauttia hetkestä.  Pitkä tovi meni lauantaina siskon kanssa lauteilla istuen ja puiden elämän tärkeitä asioita. Tälläiset hetket on niitä, jotka muistaa pitkään ja joista on hyvä ammentaa voimia rankkoina päivinä.


Hauskaa Juhannusta kaikille toivottelee  onnellinen ruohonleikkaaja :)

4 kommenttia:

  1. Kiva nähdä myäs tälläisiä peruskuvia sulla. Upeita kuvasi ovat aina, mutta ei joka kerta tartte olla vimpan päälle!! :) kiitos kun vastasit s-postiini :) :)

    VastaaPoista

<3