tiistai 1. huhtikuuta 2014

KEVÄTROTSILLA

// Takki & Laukku Kirppis / Paita Carlings / Housut Zara / Kengät Urban Outfitters / Arskat Lindex / Hanskat Kappahl //





 Nyt on kevät fiilis kaikki ihanat kevyemmät rotsit on kaivettu taas esiin! Aurinko paistaa ja on lämmintä. Työpaikalla paljon ihania uudistuksia ja huomenna hakemaan lisää vauhtia kevääseen Cutrinin koulutuksesta. Jännä kevät tiedossa ja fiilikset katossa!

Onko teillä ystäviä joita ette näe usein, mutta aina kun näette juttu luistaa ja yhteys ei pätki? Tälläiset ihmiset ovat mielessä lähes päivittäin, mutta näkeminen jää liian vähälle. Minulla on elämässäni näitä ihania ihmisiä muutamia. Tänään tälläinen ystävä ilmoitti itsestään pitkän tauon jälkeen. Ilmoitti aamu kymmenen aikaan olevansa Jyväskylässä seiskan pintaan illalla ja haluaisi tulla kahville. Ei kuulosta äkkiseltään oudolta, mutta kyseessä oli Laura, yksi parhaista ystävistäni joka asuu Oulussa. Laura siis päräytti muutamaksi tunniksi keittiööni istumaan ja joimme pannun kahvia, höpöteltiin, käytiin vuoden kuulumiset läpi ja todettiin kuinka hienoa on kun on tälläisiä ystäviä, jotka eivät unohdu ajan kuluessa ja jutut eivät sammaloidu vaikka itse sammaloituisikin. Molemmat olemme kiireisiä ja tiedämme, että ystävyys pysyy vaikka aikaa kuluukin. Kiire on huono tekosyy, mutta tälläisten ihmisten kanssa sekään ei ole ongelma. Nyt tyhjentävän kuulumisten vaihdon jälkeen fiilis on itsellä niin hyvä, että naurattaa ja itkettää samaan aikaan. Laura ajelee jo tällä hetkellä Ouluun päin ja minä teen itselleni lupauksen, että kesän aikana teen vastavierailun Ouluun. Saa nähdä pystynkö lupaukseni pitämään, mutta ainakin tiedän että tälläinen ystävyys ei sammaloidu siltikään. <3


-Marika

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja älyttömän siisti takki!! :) Juuri tuollaisia ystäviä on itsellä muutama joiden kanssa näkee harvoin ja niinä kertoina jatkaa siihen mihin viimeksi jäi. Ihana kun toinen ymmärtää ja ei loukkaanu vaikka ei aina kerkeä pitää yhteyttä ja nähdä! :) Sellaiset ihmiset pysyy varmasti aina elämässä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ja jotenkin sellaista helppoa ja vaivatonta ystävyyttä kun ei kukaan loukkaannu :) ei tarvitse ressata turhista. kuulostaa karulta ja tylyltä äkkiseltään, mutta tälläisiä ystäviä tarvitsee ja arvostaa älyttömästi <3

      Poista
  2. Näyttääpä hyvältä! :> Mä en ole vielä kaivanut omaa farkkutakkiani esiin, mut täytyy ehdottomasti hakea se varastosta.

    Milla / millamainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä aurinkokelit oikein kannustaa sua sinne varastoon juoksemalla hakemaan takin ;)

      Poista

<3