perjantai 25. huhtikuuta 2014

GOPRO

Nyt juuri tällä hetkellä hypin kotona tasajalkaa ja iloitsen! Kesä ja urheilu tulee olemaan entistä mehukkaampaa kun kotiimme kotiutui juuri uusi GOPRO HERO 3+ Black ED. music edition! Tämä ei suoranaisesti liity minuun mitenkään vaan Joonan ja Future Retail Oy:n yhteistyön ansiota kaikki. Aion kyllä itse hyötyä tästä ihanuudesta kesällä oikein super hyper paljon.

Olenkin ehkä joskus maininnut, että Joona on musiikkimiehiä. Rummut, DJ-hommat, tuottaminen, säveltäminen, bändihommat ja mitä lie muita taitoja tältä multitalentti mieheltäni löytyykään. Joka tapauksessa postista tupsahti juuri GoPron kamera hurjan lisäosa määrän kanssa. Ei muutakuin opettelemaan kuinka kaikki härpäkkeet toimii. Ehkä tilaamme parit urheiluun sopivat lisäosat vielä ja tulette saamaan blogiin ainakin Flyboard matskua kesällä videomuodossa hurjasti.

Joona siis säveltää tällä hetkellä Future Retail Oy:lle musiikit heidän videoihinsa. Eli jos törmäätte heidän videoihinsa on musiikit todennäköisesti Joonan tuotoksia.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3