sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Musta on tullut URHEILUHULLU

Blogini on elänyt pientä hiljaiseloa tässä helmikuun ajan. Syynä tähän on luultavasti kyltymätön himoni urheiluun. Jokin nappula on ilmeisesti napsahtanut päässäni ja vienyt minut takaisin niihin aikoihin kun olin 17-18 vuotias ja treenasin hullunkiilto silmissä. Luulin että en koskaan saisi samanlaista nautintoa urheilusta mitä sain kun pelasin b-ikäisten sm-sarjaa. Silloin kaikki tehtiin urheilua varten. Luulen, että olen nyt menossa kovaa vauhtia samaan suuntaan. Muutama vuosi tässä onkin rämmitty herkkujen ja löhöilyn viemänä ja kaikki vähäkin liikunta on tuntunut ylitsepääsemättömän vaikealta, kun jalka ei ole jaksanut nousta vaikka kuinka haluaisi treeneissä keretä palloon tai syöttää oikeaan paikkaan. Ajatus ja jalat eivät vain yksinkertaisesti ole pelannut yhteen. Tämä jos mikä on ollut turhauttavaa.

Nyt liikkuminen tuntuu taas ihanalta ja en saa siitä tarpeekseni. Aamulla itseni kampeaminen ylös sängystä on mukavaa kun tietää menevänsä salille ja töiden jälkeen odottaa futistreenit tai duotreeni millan kanssa Elixialla. Voi tätä nautintoa. Olen onnellinen kun olen saanut liikunnan ilon takaisin, eikä tarvitse naama mutrussa kaivella lenkkikenkiä eteisen nurkasta. Tällä hetkellä eniten käytetyt kenkäni eivät ole enää korkkarit, vaan lenkkarit, nappikset ja salikengät. En muista milloin olisin pessyt kokonaisen koneellisen valko- tai kirjopyykkiä vaan pyykkikone hurisee aika pitkälti pikapesuohjelmalla, koska treenikamoja ei kehtaa jättää pyykkikoriin haisemaan kovinkaan pitkäksi aikaa.

Ensi viikko on talvilomaa futiksesta, kerkeän siis pitkästä aikaa tekemään muutakin kuin punttia ja jalkapalloa. Elixian ryhmäliikuntatunnit, täältä tullaan! Sain houkuteltua siskoni Elixialle, ensi viikolla kolutaan siis vaihtelun vuoksi läpi ryhmäliikuntoja. Voi sisko parkaa kun joutuu viettämään kaiken vapaa-aikansa  urheiluhullun isosiskonsa kanssa. Luulen, että hän ei vastaa viikonloppuna enää puhelimeen jos näytössä lukee "Marika soittaa".

Ensi viikonlopulle on pitkästä aikaa sovittu myös kaksi treeniä personal trainerin kanssa! Nyt olemme treenanneet Millan kanssa meidän painonpudotus projektia useamman viikon ilman personal trainer tapaamisia. PT:n ohjelmaa on kyllä noudatettu. Ensi viikonloppu on siis oikea killer weekend! Nyt hymyilyttää, mutta voi olla että muutama ärräpää pääsee kun vanha tuttu Hitler pääsee käskyttämään meitä pienen tauon jälkeen. Ensi viikonloppua odotellessa... Täytyy kyllä sanoa, että meidän pt on super hyvä ja osaa hommansa!  Olen jäänyt saliurheiluun koukkuun!


Täytyy yrittää löytää toisetkin sähäkän väriset lenkkarit! Maaliskuun Belfastin ja Lontoon reissu vaikuttavat lupaavilta tähän operaatioon.

Tälläisen avulla sisko parka joutui rääkkiin. Viikon ilmainen treenikamppis imaisi sisko likan mukaan!
Suoraan sanottuna syön taas kuin ennen ( eli kuin hevonen ). Ei muuten aina pelkät salaatit riitä tyydyttämään minun nälkääni!
Norsupalloa




Olen päässyt eroon iltanapostelustani. Olen nykyyän hulluna hedelmiin!

Ensi viikolla olisi tiedossa treenimäärien puolesta hiukan kevyempi treeniviikko, kun futis jää pois iltaisin. Pari edellista viikkoa on mennyt treeni määrien puolesta 8-9 treeniä per viikko. Nyt kevennetään määrää, ei sitä kukaan loputtomiin jaksa sata lasissa. Kiitos Milla rakas kun lähdit mukaan tähän duotreenaamiseen! Sait minut nauttimaan taas liikunnasta!


Mukavaa sunnuntai iltaa kaikille, aina on hyvä päivä nauttia treenaamisesta ( paitsi pitää se yksi vapaapäivä viikossa pitää! )


-Marika The Urheiluhullu


P.s. Hauskaa huumoria salitreenaamisesta löytyy täältä. Minua hymyilytti erityisesti kohdat 6, 15 ja 23 :D

4 kommenttia:

  1. Jospa munkin urheiluinto löytyis taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyy löytyy! Hyvä draivi vaan päälle kato! :)

      Poista
  2. http://online.wsj.com/article/SB10001424052970203471004577140900388728374.html <- Tästä löytyy tuon salihuumori-artikkelin aikaisempi osa :) Hauska mies!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yritinkin sitä eilen etsiä, mutta huonolla menestyksellä :D

      Poista

<3