sunnuntai 10. helmikuuta 2013

M&M ja instagram

Olen totaalisen koukussa Instagramiin. Jos ei ole muuta tekemistä niin surffaan pitkiäkin aikoja katselemassa inspiroivia ja kauniita kuvia. Itseasiassa taidan tehdä sitä vaikka ei olisikaan aikaa. Ennen en laittanut niin paljoa itse kuvia kyseiseen kuvaparatiisiin, mutta nykyään kaikki kivat ja typerät jutut täytyy taltioida pakonomaisesti. Ihan hauskaa se on, mutta kyllä joskus tulee mietittyä, että pitikö tämäkin  turha tieto nyt sitten jakaa. Koukussa ollaan.


Minut löytää instagramista nimellä marikakatariina




 1. Lauran kanssa lähdössä bailaamaan 2. Bathtub drinking is the best drinking 3. Nukka on lohikäärme 4. Laura honey tuunaa tukkaani <3


1. Girls night out @ Shaker 2. Minttukaakoalla Grand star cafessa 3. Joonan läksiäisjuhlien jälkeisen aamun makuuhuonenäkymät 4. Onko tämä sitä crazybailausta?


1. Veljen koira, Belfastin matkaaja ja minun naururypyt 2. & 3. Joonan lähtöä edeltävän päivän talvipiknikki 4. Joona teki niin hienon lentokonekakun läksiäisiinsä!

1. & 4. Viime viikonlopun kuvausmeikkien tekemistä 2. Päivän toiset photoshootit tyttöjen ja työkaverini Marikan kanssa (hihii kaksi Marikaa!) 3. Tytöt tutkii lopputuloksia kuvausten jälkeen


Viikko sitten töyhötettiin kameran, hiusten, meikkien ja isojen Wishwearin näytöspukujen kanssa lähes 12 tuntia. Kokonainen kuvauspäivä työkaverini ja kaimani Marikan kanssa. Oikein M&M päivä. Kamera ja meikkisiveltimet pyöri molempien käsissä ja lopullisista kuvista on välillä hankala sanoa kumpi meistä on toiminut kuvaajana. Sama pätee meikkeihin. Tehtiin hieman ristiin kaikkea muuta paitsi hiukset, niissä pysyttiin molemmat vain yhdessä päässä. Nautin täysin rinnoin kun sain tutkailla Marikan työskentelyä kameran kanssa. Opin taas niin hurjan paljon uutta! Nyt minulla on aivan hirvittävä kamerakuume, tuntuu, että oma rupunen järkkärini ei ole mitään Marikan kamojen rinnalla ( Hui onpa hassua puhua Marikasta kun en puhu itsestäni, menen aivan sekaisin. Jos joku huutaa Marikaa kun olemme samassa paikassa reaktio on aina että "which one" ). Malleina meillä oli Blaze-tanssijoiden sisarukset Veera ja Siiri. Kiitos tytöille kun olitte mukana, olette huippuja ja hurjan kauniita! Wishwearin upeat asut kruunasivat koko päivän!

Kuvia tästä ihanasta päivästä on tulossa varmaankin ensi viikolla kun saan kuvat käytyä ajan kansa läpi. Jos teitä ihania lukijoita kiinnostaa tarkemmin Blaze-tanssijat niin käykäähän kurkistamassa näiden upeiden tanssijoiden blogiin.

Nyt aloitan kokkaamaan itselleni jotain taivaallista ruokaa sunnuntai päivän ratoksi ja odottelen illan futistreenejä. Tänään on ensimmäinen rauhallinen päivä Joonan lähdön jälkeen kun kerkeän olla kotona kaikessa rauhassa, hassua tämä tuntuu itseasiassa aika mukavalta vaikka eilen illalla ajatus kokonaisesta rauhallisesta sunnuntaista pelotti niin, että lähdin ystävän kanssa suunnittelemattomalle drinkkikierrokselle. Kiitos Anna seurasta <3


-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3