torstai 2. maaliskuuta 2017

UUDET TUULET

Heippa te kaikki ihanat siellä ruudun toisella puolen. Uudet tuulet puhaltavat Marikan elämässä ja sen takia myös blogihiljaisuus.  Jos seuraatte minua instagramissa niin olettekin saattaneet huomata että olen siirtynyt uuden blogin MOMENT AND MORE pariin. Alkuun ajattelin, että pystyn hoitamaan samalla myös oman henkilökohtaisen blogini, mutta aika on osoittanut että tiukkaa tekee. Uudessa blogissa on kaksi bloggaajaa ja kirjoitamme kolmella eri kielellä. Haasteita on alkuun riittänyt, mutta nyt tuntuu, että alun ongelmat on selätetty uudessa blogissa ja homma on lähtenyt kivasti pyörimään. Hieman erilainen blogi tämä uusi prokkikseni on tähän omaan ihanaan AINA ON HYVÄ PÄIVÄ:än verrattuna, mutta jotain samoja piirteitä on havaittavissa. Bonuksena on youtubevideot, joita ei ole vanhan blogini puolella juurikaan nähty. Joka tapauksessa uusi erilainen blogi, joka on aivan tiensä alussa ja  me bloggaajatkaan itse emme tiedä mihin suuntaan MOMENT AND MORE tulee suuntautumaan.

Toivottavasti te kaikki ihanat lukijat siirrytte seuraamaan matkaani uuden blogini puolella sekä instagramissani marikasportandmore (hupsista keikkaa, uuden blogin myötä myös instanimeni muuttui! Tämä akka on kuitenkin sama oma itsensä! ) Pahoittelut, että tämän asian ilmoittaminen venyi täällä blogin puolella näin pitkään, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan! Ja never say never, ehkäpä palaan tänne oman tutun, monen vuoden aikana rakentamani, blogin pariin joskus tulevaisuudessa. Mutta nyt on aika kiittää teitä ketkä olette pysyneet matkassani. Kiitos tuhannesti! Haleja ja pusuja kaikille! Tulkaahan kommentoimaan uuteen BLOGIIN (KLIKKAA TÄSTÄ ITSESI BLOGIIN) mitä tykkäätte!

Haikea fiilis sanoa täällä heipat teille. Tiedän että sama homma jatkuu uuden blogin puolella, mutta silti! Tämä blogi on ollut iso osa minua jo monta vuotta ja pakko myöntää, että tämän postauksen kirjoittaminen tänne sai kyyneleet silmiin. Joskus pitää kuitenkin sulkea joku ovi, että voi avata uusia. Siltoja en sentään polta takanani, joten voin tarvittaessa aina palata tänne kirjoittamaan.

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3