perjantai 23. lokakuuta 2015

KULKEEKO SE TREENI ITALIASSA?

Ennen Italiaan muuttoa postauksissani vilisi paljon urheilujuttuja. Nyt ne ovat täällä Toscanassa ollessa jääneet vähemmälle, mutta en ole kuitenkaan kokonaan lopettanut treenaamista. Haaveilin pääseväni satunnaisesti treenaamaan Firenzen crossfit salilla mutta olen todennut työpäivieni loppuvan niin myöhään, että reilun tunnin matka salille olisi liikaa töiden jälkeen.  Viereisessä kylässä Grevessä on kuntosali, mutta se on omistajan mukaan täynnä. Pitää odottaa kaksi kuukautta ja hankkia lääkärintodistus siitä että olen tarpeeksi terve treenaamaan. Katsotaan siis parin kuukauden päästä kuinka on salin laita. Itse epäilen kuitenkin tämän salin omistajan haluavan pitää salinsa vain paikallisten käytössä.

Ei tämä takapakki salien suhteen ole kuitenkaan lannistanut minua! Onhan minulla huiput puitteet täällä tehdä muutakin kuin hikoilla salilla. Täältä työpaikaltani/kodistani löytyy painonnostotanko ja painoja ( ei ihan tarpeeksi kyykkäämiseen mutta tempauksen treenaamiseen, ja sehän on suurimpia heikkouksiani painonnostossa! ). Ostin myös itselleni raskaan kahvakuulan, jotta saan vaihtelua metconeihin. Hyppynaru on tullut tutuksi ja lupasinkin treenikaverilleni hioa tuplanaruhypyt kuntoon täällä ollessani, ja sen olen tosiaan tehnyt. Pyöräily on ihanaa näissä maisemissa ja nautin siitä kovasti, siispä kerkeän hikoilla salilla Suomessa. En siis stressaa tällä hetkellä treenaamisesta, teen fiiliksellä ja nautin vain.

Ostin itselleni myös voimistelurenkaat ennen tänne muuttoani. Renkaat olivat todella kovassa käytössä ennen kuin saimme ne rikki kokeillessamme kahdestaan treeniliikkeitä. Täytynee uskoa, että painorajoitukset tuotekuvauksessa pitävät paikkaansa ja renkaat eivät kestä yli 120 kg painoa, hupsista vain. Nyt on kuitenkin lisäosat saatu ja korjaan renkaat kuntoon tuota pikaa!
 Ihanaa syksyä kaikille! Täällä alkaa syksyiset fiilikset myös nostamaan päätään itse kullakin, mutta minäpä olenkin syksyihmisiä!

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3