lauantai 9. toukokuuta 2015

TAKAISIN PELAAMAAN, KUINKA TÄSSÄ NÄIN KÄVI?

Huomenna (Tai no virallisesti tänään. Kuinka kello voikin olla jo näin paljon!) aamulla olisi vuorossa kevyt lenkki, jotta on mukavampi istua bussimatka Helsinkiin. En tiedä miten tässä näin kävi, mutta huomenna olisi tarkoitus pelata 6 kk tauon jälkeen ensimmäinen futismatsi. Tytöt starttasivat sarjapelit virallisesti viime viikonloppuna ja nyt huomenna pääsen itsekin mukaan. Päätin lopettaa futiksen lokakuussa, viime kauden loputtua. Vissiin hyvä tiimi ja joukkueurheilu vain vetävät puoleensa, ja kun nurmi rupeaa vihertämään alkaa veri vetämään kentälle. Varusteet ovat pakattuna eteisessä ja minä huomen aamuna pirteänä kuin peipponen. Olen samaan aikaan innoissani ja peloissani. Kivaa tämä tulee ainakin olemaan!

Saa nähdä kuinka futistreenit sotkevat crossfittreenejäni. Palasin futistreenien pariin jo maaliskuun lopulla ja pakko kyllä myöntää että treenimäärät ovat olleet melko korkeita, mutta fiksusti sumplimalla olen onnistunut vetämään edelleen crossfit edellä. Tänään kuitenkin huomasin tekeväni kevyemmän taitotreenin crossfitissa, vaikka oli vuorossa voimapäivä. Himmailin huomisen pelin takia. Ei olisi kiva pelata ensimmäistä kauden peliä takareidet tukossa maastavetojen ja kyykkyjen jäljiltä. Pakko kuitenkin todeta, että käsilläkävelyyn keskittyvä taitotreeni ja pitkät liikkuvuusharjoitteet tekivät hyvää. Eihän käsilläkävelyä voi koskaan treenata liikaa? Olen itseasiassa laiminlyönyt keväällä taitopuolen treenejä turhankin paljon. Hyvä fiilis siis pitkästä kässäritreenistä!



Kiitos Riikka kuvista <3

-Marika

2 kommenttia:

  1. Any time! <3 On muuten pitäny kehua tota sun uutta banneria jo sillon kun sen vaihoit, mut nyt vasta muistan! Ihan törkeen hieno!! Voisin vaan tuijottaa sitä vaikka kuinka! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah, kiitos Riikka<3 nautihan etelän lämmöstä!

      Poista

<3