lauantai 23. toukokuuta 2015

ITALY

Te lukijat olette huomanneet varmasti blogihistoriani pisimmän postaustauon, täydet 2 viikkoa. Ei, en ole ollut laiska, päinvastoin olen ollut hyvin kiireinen ja järjestelen asioitani todella isosti uudelleen. Minulle on tulossa isoja muutoksia arkeeni. Olen päättänyt jättää toistaiseksi työni kampaajana. Suuntaan nenäni kohti uusia tuulia. Heinä- elokuun taitteessa haistelen uusia tuulia Italiassa, Toscanan auringon alla. Tarkemmin sanottuna pienessä kylässä 30 kilometrin päässä Firenzestä.

Pyörähdin helatorstain tuntumassa lyhyen visiitin kurkistamassa tulevaa työpaikkaani Italiassa. Lähden hoitamaan kolmea ihanaa lasta, ja mahdollisesti pääsen myös näkemään ja kokemaan kuinka hommat pyörivät viinitilalla. Vierailuni tulevalla työpaikallani vain vahvisti haluani päästä kokemaan uutta. Uusi kotini näytti upealta ja uskon viihtyväni hyvin. Nyt on aika ottaa uusia haasteita vastaan, aina ei voi jarrutella ja pelata varman päälle. Joskus pitää valita sellaiset asiat elämään, jotka tuntuvat hyvältä, vaikka muut sanoisivatkin muuta.

Tässä tälläinen pieni info tulevasta. Palaan asiaan vielä varmaasti tarkemmin kesän mittaan.

 
















 Odotan elokuuta innolla. Nyt on onneksi vielä hetki aikaa järjestellä yrityksen asioita yms kuntoon ja sanoa heipat kaikille ihanille asiaikkailleni ennen lähtöä. Aion järjestää kyllä huiput läksiäiset ystävien kanssa ennen kuin lähtö tulee.

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3