sunnuntai 21. joulukuuta 2014

PUNAHILKKA

Yritin etsiä itselleni perustakkia, suunnittelin väriksi harmaata. Löysin harmaan, mutta jätin sen harkintaan vielä. Kävelin seuraavaan kauppaan ja jäin koukkuun punaiseen takkiin. Ei punainen edes ole minulle ominaisia värejä, käytän punaista vain Jouluisin, jos edes silloinkaan.

Kuka sanoo, että perus arkitakin täytyy olla musta tai harmaa? Päätin siinä hetkessä kun tämän takin kanssa menin kassalle, että liihotan uudessa punaisessa takissani koko talven. Takkia käyttämällä siitä tulee se perustakki, ei muuta kuin takki olalle aamuisin ja se siitä. Ehkä joku naapurini saattaa hymyillä minulle aamuisin parkkihallissa kun näkevät taas tämän punatakkisen tytön kiiruhtavan pitkin parkkihallia. Voin toki kuvitella naapureideni naamalle hymynkareen, mutta jos takkini (tai aamukiireeni ) jotakuta piristää niin hyvä niin! Ei tästä maailmasta hymy hymyilemällä lopu.

Jos joku luuli minun kirmaavan aamuisin kiireessä parkkihalliin autolleni niin väärin meni, en omista edes ajokorttia! Olen tullut HIEMAN nirsoksi sään suhteen ja pääsen työpaikalleni suoraan parkkihallista, minun ei siis tarvitse poistua rakennuksesta lainkaan työmatkallani jos en halua. Hullua ehkä, mutta ei nuo taivaalta putoilevat tiskirätit houkuta niin paljoa että kävelisin 300 metrin työmatkani kengät märkänä. Saan nauttia ulkoilmasta muulla tavoin kuin "työmatkallani". Nyt mietitte ruudun toisella puolen että miksi akka painelee punaisessa takissa aamulla vain sen takia että kävelee parkkihallissa 300 metrin matkan eikä edes näyttäydy kenellekään muille kuin naapureille. Noh, siksi koska haluan käyttää punaista perustakkiani! Mustia ja harmaita takkeja kun on kaapissani jo useampia.

Ihanaa Joulun odotusta! Kolme yötä Jouluun on ja niin edelleen..

-Marika







// Takki Monki / Huivi Only / Housut Zara / Paita Seppälä / Kengät Bianco //



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3