perjantai 24. lokakuuta 2014

HIUSMUOTOILIJA HIUSMUOTOILIJALLA






 Kyllästyin hamppulettiini ja päätin toteuttaa lupaukseni, jonka tein Revlonin koulutuksessa vanhalle työkaverilleni Juusolle ( joka toimii Revlon kouluttajana ). Juuso pääsi hakemaan Ranskasta esimakua uuteen Revlonin Neon collectioniin, joka on toteutettu yhdessä  kolmen hengen tiimin, X-presionin, kanssa. Tässä Revlonin nuorten collectionissa on siis tänä vuonna huikea pikseliteema ja sanoin Juusolle, että  hän saa toteuttaa tämän pikseliunelman meikäläisen päähän, jos päätän leikata hiukseni lyhyemmiksi.  Lyhyempää mallia lähdettiin siis hakemaan ja alusta asti oli selvää (lue useiden pinterest-viestejen jälkeen) että haluan hiuksiini takaisin bowl cutin. Vaihtoehtoina oli lyhyempää ja pidempää bowl cutia, mutta onneksi Juuso oli kanssani samaa mieltä, että minulla on molempia jo ollut ja olin hieman vihjaillut että minua kutkuttaisi kokeilla epäsymmetristä mallia.  Siispä päädyimme epäsymmetriseen leikkaukseen. Tämä oli minusta hyvä päätös sillä pystyn laittamaan tätä niin monella tapaa ja jakauksen puolta vaihtamalla saan mallista myös symmetrisen. Tuntuu kuin olisin palannut kotiin siirtyessäni takaisin patalookiin.

Tällä hetkellä joku lukijoista varmaan miettii, että miksi joku nykyisistä työkavereistani ei leikannut hiuksiani. Tämä ei tarkoita sitä, ettenkö arvostaisi tämän hetkisiä duunikavereitani. Minulla on äärimmäisen taitavat työkaverit ja kenen tahansa heidän käsiinsä voisin hiukseni antaa, mutta minusta on ihana käydä moikkaamassa vanhoja työkavereita. Saan samalla myös omaa aikaa ilman, että tuijotan aina oman duunipaikkani seiniä :D Tällä tavoin saan omasta kampaajakäynnistäni saman luksus fiiliksen minkä haluan tarjota myös omille asiakkailleni.Voin huoletta istua tuttujen käsien armoille ja nauttia. Toki nautin myös siitä, että saan keskustella kuulumisten vaihdon lisäksi huikeita keskusteluja hiusmaailmasta, toisen sellaisen tyypin kanssa, joka suhtautuu yhtä intohimoisesti hiuksiin kuin minä itse! Näitä keskusteluja käydään toki myös omalla duunipaikalla harvase päivä, mutta on eri asia tehdä tätä itse asiakkaan penkissä istuen. Luksusta rakastaman asian ympärillä, how cool is that!


 Pikselit on kovassa huudossa monessa paikassa, vaatteissa, taiteessa yms, miksi ei siis hiuksissakin? Saa nähdä ottaako Revlonin collection tuulta alleen. Kuvissa tätä värjäystekniikkaa on ehkä hankala käsittää, mutta odottakaa kun näette videon pikseleistä, ja mitä liike saa niille aikaan hiuksissa. Lupaan videon hiuksistani ilmestyvän tällä viikolla. Saa nähdä mihin seuraavaksi hurahdan, ehkä mullet malli? Pitäisi vissiin aloittaa takatukan kasvatus. Noh, ehkä sitten kun kyllästyn uuteen tukkaani. Olen kuin uudestisyntynyt uusien hiusteni myötä. Kiitos Juusolle Velvet Jyväskylään! Olet huippu!

-Marika

P. s. Jos jotakuta jäi kiinnostamaan enemmän mikä tämä hiusmaailman X-presion tiimi niin kurkkaa heidän blogiinsa tästä! Toistaiseksi tästä pikseli tukasta ei vielä löydy mainintoja, mutta ilmeisestikin jossain vaiheessa on tuloillaan.

2 kommenttia:

  1. Kaimani on hyvissä käsissä ja ilmankos on hyvä päivä!! :) ihana tukka ja pikselit<3

    VastaaPoista

<3