lauantai 15. helmikuuta 2014

Kuutamovaellus

Eilen oli ystävänpäivä.  Poksu ystäväni, maatilan kasvatti ja ikuinen heppatyttö, houkutteli (tai no ihan kuin minua pitäisi elämyksiin houkutella) minut mukaansa Rautalammelle viettämään ystävänpäivää issikoiden parissa. Minä en siis ole ikinä ratsastanut ja lähdin hyvinkin rempseästi kokeilemaan ratsastusta Poksun kanssa.

Rautalammella sijaitsee Elämysten ja Ystävyyden Kartano, joka järjestää ihania issikkavaelluksia. Ystävänpäivän kunniaksi suuntasimme siis Poksun kanssa auton keulan kartanon suuntaan ja pääsimme nauttimaan muutaman tunnin issikkavaelluksen iltahämärässä, jonka jälkeen pulahdimme kylmään virtaan savusaunan lämmöstä. Ihana päivä ystävän kanssa ja minä jopa pysyin näiden lupsakan rauhallisten heppojen selässä, jopa töltissä.  Uusi hauska kokemus ja aion kyllä kokeilla uudestaankin, ehkä saan siskoni ja Joonan houkuteltua mukaani puolipäivän vaellukselle. Seuraavalla kerralla haluan myös vähän energisemmän ratsun. Hyvin ystävystyin tämän kertaisenkin hevosen kanssa ja yhteispeli sujui, hymyilin onnesta soikeana koko vaelluksen ajan. Pimeä luminen metsä ja lauma hevosia ja hyväntuulisia ihmisiä ympärillä, mikä voisi olla mukavampaa?

Olen täällä blogissa maininnut, että nykyään arvostan sitä kun ulkona ei palellu. Jatkoin samalla linjalla vaelluksella ja vaihdoin omat toppahousuni kartanon laina haalariin (Jostakin kumman syystä en satu omistamaan ratsastukseen sopivia vaatteita ;) ). Haalarin alle mahtui ihanan paljon lämmintä vaatetta ja sain kaikessa rauhassa nauttia vaelluksesta pimenevässä illassa ilman vilun väristyksiä. Ulkonäkö oli hupaisa ja nostatti hymyn huulille aina kun muistin kuinka iso haalari oli ylläni. Pääasia, että oli lämmintä!

Kameraa en pimeään metsään mukaani ottanut. Olisin varmaan pudonnut hevosen selästä ja harhaillut rautalammen metsissä vielä tänäänkin jos kamera olisi matkassa ollut. Ei sillä että pimeässä kuvista olisi mitään nähnytkään! Tässä kuitenkin muutama instagramkuva ja instagramistani löytyy  myös pieni issikoiden piehtarointivideo. Minut löytää instagramista nimellä marikakatariina.
 
 Kiitos Poksu ihanasta ystävänpäivästä ! <3

-Marika

5 kommenttia:

 1. Missä päin kap verdeä olitte. Olitteko lähellä Sal hotellia/ paikkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olimme Boa Vistan saaren länsirannikolla, kaksi kilometria Sal Rein keskustasta. Ei mieleeni tule tuon nimistä hotellia, mutta toki mieleen jäi vain muutama naapuri hotelli. Meidän hotelli oli parque das dunas. :)

   Poista
  2. Mieleeni tuli ekana, että olisitte Sal saarella jolloin oltaisi oltu eri saarella :)

   Poista
 2. Eikös olekkin mukavaa tuo ratsastus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kivaa! täytyy mennä uudestaankin joskus :)

   Poista

<3