lauantai 9. maaliskuuta 2013

Polar Gear

Unohdin muutama viikko sitten juomapulloni hallille. Viikon päivät käytin salilla ja treeneissä vanhaa vichy pulloa. En jostain syystä tykkää juoda sellaisesta ja kaiken maailman limsapullot sekoittuvat keskenään treeneissä.  Kävin Prismassa ruokaostoksilla ja eksyin urheiluosastolle ja siellä jos missä minulle sattuu heräteostoja. Niin kävi nytkin. Matkaani lähti Davidin polar gear juomapullo. JEP todellakin POLAR GEAR. Ajatus tuntui hauskalta kaupassa, mutta toisaalta täydeltä huuhaalta. Laittaa nyt muovinen jääkimpale pulloon, että vesi pysyy kylmänä. Nyt olen viikon käyttänyt pulloa ja itseasiassa se on todella näppärä. En muista tai kerkeä aina laittaa jääpatukkaa pulloon, mutta aina kun muistan olen sitä ruuvailemassa pullon korkkiin ja vesi on ainakin kylmää. Olen kesäisin tottunut jäädyttämään juomapulloni ja ottanut treeneihin jäisen pullon, mutta voi sitä harmia kun jäätynyt pullo ei kerkeä sulaa treenien aikana ja nuoleskelen pullon suusta sitä isoa jääkimpaletta kun vesi loppuu kesken treenien. Enää ei sitä tapahdu.

Kaikkea sitä nykyään keksitään. Pärjäisin kyllä ilman tätä polar gear systeemiäkin, mutta pullo maksoi sen kahdeksan euroa ja aikaisempi Röhnischin pulloni maksoi suurinpiirtein saman verran. Kaikkeen minäkin hurahdan, kun tarpeeksi naurattaa hyllyjen välissä pyöriessä. Ostin samalla reissulla heräteostoksena myös korvapuustin makuisen proteiinipatukan! En edes normaalisti syö patukoita vaan pidän enemmän juotavista versioista. Kaikkea sitä nykyään voikin ostaa! Täytyy kyllä sanoa, että syön pullani enemmin pullana ja patukan patukkana.




Siellä se möhkäle köllöttelee.



Ihanaa lauantaita!

-Marika

P.s. Suosittelen hankkimaan Personal trainerin! Maanantaina tehtiin pt:n kanssa parin tunnin jalkatreeni keskittyen takareisiin ja pakaroihin. Eilen vasta helpotti jumi pakaroista! Tiistaina oli vuorossa käsitreeni, jumi on vieläkin havaittavissa. Eiköhän tälläisellä treenillä synny tuloksia. Itse asiassa syksyllä kun aloitin pt:n kanssa treenaamisen otin tavoitteeksi pudottaa painoa viisi kiloa. Nyt ollaan 300 gramman päässä tavoitteesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3